Pentru ea

#starshiners #costum de baie #concurs

Castiga costumul de baie care iti pune in valoare atuurile!

Indiferent ca ai fost sau nu la , nu s-a terminat. La piscina sau la strand, de baie trebuie sa-ti puna in valoare atuurile si sa-ti ascunda defectele. Participa la concurs si poti castiga costume de baie si haine pentru stilul tau de la magazinul online StarShinerS.

este un concept nou de Online Fashion, care ofera mai multe decat poti gasi in orice parte .

Hainele de aici iti vor oferi un look atragator, elegant si in pas cu moda . Atuurile StarShinerS sunt calitatea produselor si profesionalismul in serviciile oferite clientilor.

Stil acasa.ro impreuna cu StarShinerS.ro te invita sa participi la concursul: "Castiga un voucher in valoare de 250 de lei de la StarShinerS.ro!". Daca vrei sa-ti urmezi stilul in aceasta vara , participa la concurs!

Pentru a concura trebuie sa intri pe site-ul StarShinerS si sa-ti alegi costumul de baie favorit si apoi sa raspunzi la intrebarea adresata pe forum.acasa.ro:  "Care este costumul de baie StarShinerS cel mai potrivit pentru silueta ta? Cum ti-ar pune in valoare atuurile si ti-ar ascunde micile defecte?" AICI. Argumenteaza-ti opinia si posteaza raspunsul tau impreuna cu link-ul catre costumul de baie ales!
 
Vor fi premiate cele mai interesante doua raspunsuri!
 
Fiecare premiu consta in produse in valoare de 250 RON pe care le vei alege chiar tu din magazinul online StarShinerS!

 

Concursul se desfasoara in perioada 30 iulie - 11 august. Castigatorii vor fi anuntati in data de 12 august 2010 atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e- .
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare