Pentru ea

#camasa #office #vestimentatie #garderoba #eleganta

Camasa, piesa de rezistenta a tinutei office!

Aproape ca nu putem vorbi de tinuta office fara sa ne raportam la camasa . Eleganta, cu o croiala impecabila demna se te invaluie intr-o aura de mister, camasa ramane piesa de vestimentatie cea mai cautata si cea mai utilizata mai ales in momentul in care iti pui intrebarea” “Cu ce sa ma imbrac azi la birou?”.

 

Asa ca daca te afli in impas cand vine vorba de alegerea unei camasi rafinate, iti prezentam cateva modele cu care vei iesi cu siguranta din clasicele tipare. Nu trebuie decat sa acorzi cateva minute shoppingului nostru online , dupa care sa dai fuga in magazine.

Camasa alba

Cu siguranta ai trait pe pielea ta momentul in care camasa alba, clasica de altfel, te-a scos din impas. Extrem de simpla, desfacuta in zona pieptului ca acesta sau descheiata la cativa nasturi, poti arata divin intr-o astfel de tinuta. Daca iti mai pui si un accesoriu mai colorat (o bratara rosie, verde, turcoaz), vei arata superb, gata pentru serviciu.

 

 

 

Camasa neagra

Nu se poate sa nu ai in garderoba o camasa neagra. Daca intr-adevar nu ai trebuie sa iti procuri una pentru ca va ramane in tendinte pentru mult timp. Modelul pe care ti-l prezentam este unul foarte simplu : nasturi mici, legata cu un snur in zona gatului si cu maneci de dimensiuni reduse.

De asemenea, daca vrei sa fii pregatita pentru orice situatie – un nou interviu pentru angajare sau un discurs pe care trebuie sa-l tii la o conferinta – trebuie sa se regaseasca in garderoba ta si o camasa alba de acest tip.

Camasa verde-mar

Aceasta camasa are o nuanta extrem de placuta. Daca vrei sa emani prospetime si veselie, atunci e cazul sa optezi pentru acest model. Cu o croiala rafinata, aceasta camasa este special creata astfel incat sa ascunda sunculitele din zona taliei.

Acelasi model ti-l prezentam si in placuta nuanta turcoaz. Asa ca daca ochii tai sunt albastrii ca marea, nu ezita sa porti a astfel de vestimentatie.

Camasa roz

Camasile roz sunt la mare cautare atat in magazinele de la noi, cat si in strainatate. Designeri de renume au introdus in creatiile lor de primavera chiar in prim plan culoarea roz, in tinute absolute seducatoare. Cum vara aceasta ne-a intampinat cu o explozie de culoare nu se putea sa nu intre in tendinte si piesele de vestimentatie roz. Ce-i drept, este o culoare placuta, dulce in care te poti simti o mica papusica Barbie.

Daca totusi vremea nu e de partea ta si o ploaie razleata de vara sa incapataneaza sa strice atmosfera estivala, trebuie sa ai in dulapul cu haine si un model cu maneca lunga. Paza buna trece primejdia rea!

Camasa turcoaz

Un model absolut inedit ! Daca vrei intr-adevar sa te simti oarecum diferita de celelalte colege alege o camasa de acest gen. Manecile largi si cordonul din jurul taliei iiti va conferi eleganta si stil. Daca ai umerii prea lati si mainile prea groase, atunci poti foarte usor sa-ti ascunzi defectele intr-o astfel de camasa.

Te poti juca foarte simplu cu cordonul camasii, legandu-l la spate ca in poza unde expusa camasa gri. Aceasta nuanta are avantajul de a fi mult mai sofisticata. Daca vrei sa te inspiri din moda anilor '50, atunci “joaca-te” cu diferite combinatii de culori, pentru un look spectaculos. O varianta mai chic este combinatia gri cu accente argintii sau alb.

Camasa cu volane

Camasile cu volane sunt o alternative perfecta pentru o tinuta romantic, delicate, presarata cu un strop de inocenta. Atentie insa: in momentul in care porti o tinuta cu volane (mai ales daca sunt multe sau foarte mari), ai grija sa nu exagerezi cu accesoriile. Volanele sunt destul de voluminoase, asa ca opteaza doar pentru o pereche fina de cercei.

Camasa sport

Inspirata din garderoba clasica masculina, camasa iti confera un aer elegant, de femeie puternica. Daca optezi si pentru un model sport, atunci cu siguranta vei emana mai multa autoritate. Daca vrei sa imbini tinuta casual cu cea office atunci o pereche de jeans cu o camasa de acest gen se potrivesc perfect si vei avea un look tineresc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului