Pentru ea

#stil #camasi toamna 2012 # camasa oxford #tinute camasa oxford

Camasa Oxford: 3 tinute chic

Camasa Oxford este o piesa ideala pentru tinutele tale de toamna, cand temperaturile incep sa scada progresiv, iar tu ai nevoie de tot mai multa protectie termica. Cu un aspect liniar, curat si elegant, camasa de acest tip este chiar mai versatila decat eternii tai pantaloni negri "la dunga". Iata 3 tinute chic pe care le poti crea cu aceeasi camasa Oxford de baza.

Cu ajutorul catorva accesorii de efect si piese vestimentare asortate in diverse stiluri, camasa Oxford poate avea de fiecare data un farmec diferit. Afla cum o poti purta la birou, in zilele relaxate sau la ocazii speciale, in tinute corespunzatoare.

1. Tinuta de birou cu camasa Oxford

O tinuta de birou inspirata, clasica si perfecta pentru orice mediu profesional, include o camasa Oxford simpla, purtata cu o fusta cu pliuri midi, pantofi cu varf decupat si ochelari de soare cu rama rotunda. Adauga o pata de culoare prin intermediul unei genti de tip postas, intr-o nuanta vibranta de albastru cobalt.

Echilibrata, cuminte si expresiva in acelasi timp, o astfel de tinuta exprima intocmai imaginea profesionala pe care ti-o doresti.
Foto: refinery29.com

2. Tinuta casual cu camasa Oxford

Aceeasi camasa Oxford formala poate sa fie inclusa intr-o tinuta casual, de sfarsit de saptamana, daca stilul de caracterizeaza. Asorteaza aceasta piesa delicata cu o pereche de blugi confortabili si cu un pulover din lana sau casmir. Adauga o pereche de tenisi feminini si un accesoriu supradimensionat interesant, precum un ceas-bratara cu accente aurii.

Iata o varianta perfecta pentru cumparaturi, deplasari in oras, excursii sau vizite la prieteni.



Foto: refinery29.com

3. Tinuta de seara cu camasa Oxford

Iti vine sa crezi sau nu, camasa Oxford poate constitui o piesa principala intr-o tinuta de seara interesanta si moderna! Asorteaz-o cu o pereche de pantaloni eleganti cu imprimeu (in tendinte sezonul acesta), pantofi rosii ca focul si geanta-plic pretioasa, cu detalii in voga precum franjurii sau tintele. Mai ai nevoie de un colier statement colorat si de un ruj rosu intens, pentru a lasa o impresie impecabila.



Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare