Pentru ea

#obiecte vestimentare #blugi #stil feminin #camasa din blugi #camasa jeans

Camasa din blugi, un obiect vestimentar nemuritor. Iata cum o poti purta sic

Camasa de blugi este una dintre piesele vestimentare care revin mereu in tendinte, mai ales in ultima perioada. Aceasta este foarte versatila, de aceea se poate combina usor la foarte multe tinute. De asemenea, culorile camasilor de blugi sunt variate, de la albastru deschis pana la albastru inchis sau gri. Iata cum poti purta cu stil o camasa din blugi:

1. Cu o fusta cu talie inalta

Combinatia dintre o camasa din blugi si o fusta cu talie inalta chiar este una sic, eleganta si foarte originala. Asadar, daca te pregatesti de o petrecere semiformala, poti opta pentru acest outfit. Daca vrei sa fii cu adevarat spectaculoasa combina camasa din blugi cu o fusta cu accente metalice, sclipici sau paiete, aurie. Astfel, vei obtine un look la moda si foarte original.

Daca vrei sa ai alura si mai sexy, poti lasa camasa deschisa la cativa nasturi, astfel incat sa ai si un decolteu senzual.

2. Cu pantaloni scurti

Iti poti crea un look boem si foarte sic combinand camasa din blugi cu o pereche de pantaloni scurti din stofa sau brocart, niste dresuri negre groase, bretele si botine. Nu uita, bineineteles, nici de ochelarii de soare. In doar cativa pasi vei obtine un look hippie, dar in acelasi timp feminin si magulitor.

3. Total denim

Desi vechile reguli in moda spun ca nu trebuie sa porti un outfit in intregime din denim, acum este la in tendinte. Alege o camasa din denim si o pereche de blugi care sa fie in aceeasi nuanta si combina-i cu o pereche de panatofi simpli, stiletto, si cateva bijuterii mai opulente, precum colierele sau bratarile multiple.

4. Cu o rochie

Camasile din blugi purtate peste o rochie dau tinutei un aer mai informal. Alege o rochie foarte feminina, din dantela alba sau in, si acoper-o cu o camasa din denim cu maneca lunga sau scurta. Astfel vei obtine un look sic, ideal pentru o plimbare sau o petrecere relaxanta alaturi de prieteni. Daca optezi si pentru niste sandale cu platforma, outfitul tau va capata si mai multa eleganta.

Sursa foto: kontrolmag.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului