Pentru ea

#cadouri personalizate #cadou #tricouri

Cadourile personalizate, un dar inspirat pentru cei dragi

Chiar daca multi spun ca "intentia conteaza" atunci cand e vorba de cadouri, cea mai sigura solutie de a alege un dar pe placul persoanelor dragi sunt cadourile personalizate .

Un cadou personalizat ii arata persoanei care il primeste timpul si efortul investit de tine in oferirea cadoului perfect. De la tricouri pana la genti si chiar cravate, cadourile personalizate de la Cadouri- funny .eu iti ofera ocazia sa alegi cel mai potrivit dar pentru cei dragi.

O poza face cat o mie de cuvinte, iar acum poti personaliza cadourile pentru rude si prieteni cu poze care stii ca le vor trezi interesul.

Alege dintre cadourile personalizate si fa o bucurie celor dragi.

Tricourile personalizate raman solutia cea mai la indemana pentru a oferi un cadou util, dar cu incarcatura simbolica.

In magazinul online Cadouri-funny.eu, poti alege dintre tricouri de calitate Fruit of the Loom, in diverse culori. Cu numai 30 de lei plus taxe postale sau de curier, tricoul imprimat poate ajunge rapid la tine, gata sa fie oferit apropiatilor.

Culorile disponibile sunt rosu, visiniu, verde, bleu, albastru, negru, galben si alb. Imprimeul rezista la spalat automat la maxim 30 grade sau manual. Nu trebuie aplicat fierul de calcat pe fata imprimeului!

Daca vrei un cadou personalizat chiar mai util decat un tricou, poti alege o geanta sau rucsac pe care poti aplica apoi poza dorita.

Geanta mica (55 lei) si geanta medie (65 lei) personalizata pot aduce un zambet pe fata doamnelor  si domnisoarelor, in timp ce rucsacul (69 lei) sau rucsacul pentru copii (45 lei) sunt cadouri utile care pot fi personalizate cu sigla echipei de fotbal preferate sau cu personajul de desene animate preferat.

Pentru un cadou cu adevarat inedit, poti alege intre o cutie de lemn personalizata (55 lei) pentru doamne si o cravata alba personalizata (30 lei), care poate fi amintirea ideala a unul eveniment important (nunta, botez, etc.).

Cutia cadou de lemn are dimensiuni de 14 x 14 x 7 cm, iar capacul poate fi personalizat cu poza aleasa de tine.

Daca nu ai gasit inca cadoul personalizat ideal, inspira-te din selectia larga a Cadouri-funny.eu, care include si ceasuri, fete de perna, magneti de frigider si multe alte obiecte personalizate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului