Pentru ea

#stil # bluza imprimeu dungi #tendinte dungi 2012 #tinute bluza dungi

Bluza cu imprimeu in dungi: 3 tinute fabuloase

Batranul imprimeu in dungi apare pe cel putin o bluza in garderoba ta, iar anul acesta este chiar aliniat tendintelor. Suficient de elegant pentru a fi purtat la birou si destul de relaxat pentru distractia de la sfarsit de saptamana, modelul dungat ramane cumva omniprezent in dulapul femeilor de pretutindeni. Iata 3 tinute fabuloase cu banala bluza cu imprimeu in dungi, pentru ocazii diferite.

Versatilitatea unei bluze cu imprimeu in dungi este aproape inepuizabila. Poate fi purtata oriunde, in tinute elegante sau lejere, cu pantaloni sau fusta. Jongleaza cu stilurile diverse in care poti sa o pui in valoare si vei vedea cat de chic poate fi imprimeul in dungi toamna aceasta!

1. Tinuta office

O prima sugestie este utila pentru crearea unei tinute office cu bluza in dungi, eleganta, dar si confortabila in acelasi timp. Ai nevoie de o fusta creion clasica cu imprimeuri grafice (foarte populare anul acesta, mai ales in sezonul toamna-iarna 2012), o jacheta structurala cu fermoar lateral si fara guler (preferabil din stofa), o geanta clasica office din piele si botine cu toc patrat si fermoar lateral, compatibil cu modelul jachetei.

Adauga si un ceas sofisticat pentru un aer sobru, fin si rafinat.



Foto: refinery29.com

2. Tinuta sport

Pleci intr-o excursie sau planuiesti o sedere relaxanta pe plaja, pana la orele serii cand se asterne racoarea? Atunci asorteaza bluza cu imprimeu in dungi cu o pereche de bermude sport cu siret, sandale cu talpa plata, rucsac sic (imprimeul cu pasari este in voga acum) si ochelari de soare cu rama patrata, usor retro.

Poti adauga un plus de feminitate si de aer modern cu ajutorul unui colier supradimensionat, cu design jovial!



Foto: refinery29.com

3. Tinuta brunch

Urmeaza sa participi la o reuniune de tip "brunch", la o intalnire de afaceri importanta sau la o petrecere de tip cocktail? Atunci combina aerul lejer cu eleganta intr-o maniera inedita, in ton cu tendintele toamnei. Suprapune o rochie clasica fara maneci peste bluza cu imprimeu in dungi si adauga o pereche de pantofi platforma decupati, o geanta mica cu imprimeu de leopard si un colier statement, pentru un plus de pretiozitate.

Nu uita de rujul rosu ca focul, detaliu de frumusete foarte important in 2012!



Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare