Pentru ea

#stil #blugi evazati # tendinte blugi evazati # tendinte blugi evazati 2012 # tinute blugi evazati

Blugii evazati - cum ii porti toamna cu stil

Blugii evazati, deveniti populari prin anii '70, sunt o revenire puternica a verii 2012 si vor ramane in voga si la toamna. Chiar daca blugii si pantalonii cu croiala "pana" sunt preferati de doamne si domnisoare cu precadere, nu ar fi o idee rea sa iti indrepti atentia din cand in cand si catre varianta evazata. Iata 3 tinute in care poti sa ii porti in aceasta toamna cu stil!

Spre deosebire de blugii skinny, pantalonii din denim evazati avantajeaza toate tipurile de silueta. Te fac sa pari mai inalta, iti fac soldurile mai inguste si abdomenul perfect. Sunt foarte comozi, usor de asortat si perfecti pentru clima moderata a toamnei. Despre versatilitatea lor, te poti convinge din ideile de mai jos!


1. Tinuta casual cu blugi evazati


Fara doar si poate, cel mai accesibil stil de a purta blugii evazati este cel casual, perfect pentru birou, cumparaturi, deplasari in oras si vizite la muzeu. Asorteaza-i cu o bluza simpla alba, cu maneci scurte, pantofi eleganti inspirati din modelul tipic de mocasini (tendinta de top pentru sezonul rece 2012), geanta colorata intens (pentru un strop de culoare) si colier XXL statement, asortat cu geanta.

Elegant si relaxat in acelasi timp, acest look ti se potriveste de minune daca ai un ritm solicitant de viata si ai nevoie de confort, fara sa iti sacrifici obiceiul de a fi mereu cocheta.



Foto: refinery29.com

2. Tinuta sport cu blugii evazati

Poti sa pui la punct o tinuta sport desavarsita cu aceiasi blugi evazati, daca ii asortezi cu un tricou simplu din bumbac (care sa evidentieze bine talia si sa nu fie prea larg), tenisi simpli si o geanta patrata sport, cu barete medii.



Foto: refinery29.com

3. Tinuta eleganta

Reinventeaza inca o data blugii evazati si include-i intr-o tinuta eleganta pentru o seara in oras cu prietenii, o noapte nebuna in club sau o intalnire la care nu vrei sa pari ca te-ai straduit prea mult sa impresionezi, insa nici nu te-ai imbracat pentru bal.

Poarta blugii evazati cu un tip semitransparent cu imprimeu chic, sandale cu platforma si toc mega-inalt, geanta-plic pretioasa cu paiete (neaparat colorata) si colier statement in stil etnic. Mai ai nevoie de un zambet seducator, conturat cu un ruj rosu intens!

Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului