Pentru ea

#bijuterii de argint #argint #cadouri #bijuterii

Bijuteriile de argint – cadourile cu care nu ai cum sa dai gres

Este un lucru stiut faptul ca femeile sunt fanele bijuteriilor si ca ori de cate ori au ocazia merg la shopping pentru noi achizitii. In cazul acesta nu ar trebui sa ai nici un dubiu cand vine vorba de cadourile pentru femei. Orice model ce se incadreaza in categoria bijuterii din argint sunt binevenite.

 

Diversitatea de modele care exista astazi atat in magazinele offline cat si in cele online, ofera oricui variante multiple de alegere. Pentru ca accesoriile din gama bijuterii argint reprezinta simbolul feminitatii si al elegantei, acestea ocupa un loc fruntas in preferintele femeilor in materie de cadouri. Motivul este simplu: sunt usor de purtat, de accesorizat si ofera o nota de delicatete intregului aspect.

Daca in curand vine ziua mamei tale si vrei sa ii oferi un cadou mai deosebit, cerceii din argint sunt alegerea ideala pentru a o surprinde. Modelele cu zirconii albe sau roz sunt potrvit pentru un stil simplu si finut, iar cele cu pietre colorate se incadreaza perfect in tinutele indraznete.

Pentru a oferi un cadou partenerei de viata, poate unul cu insemnatate care sa transmita un anumit mesaj, piesa cea mai potivita din categoria bijuterii de argint este, evident, inelul. Un astfel de cadou nu este potrivit numai pentru ocazii speciale precum logodne sau cereri in casatorie, dar, avand in vedere tendintele actuale, inele au devenit un must. Fiind deci la mare cautare, inele sunt bijuteriile care nu lipsesc din nici un magazin, fie el online sau offline.

Pentru prietene, surori sau colege de birou, nimic nu poate fi mai potivit decat un cadou sub forma unei bratari de argint. De ce? Pentru ca sunt accesorii de efect ce pun in evidenta delicatetea incheieturii dar si pentru ca denota o atentie deoebita din partea celui ce ofera cadoul.

Asadar, cautand cu atentie, poti gasi oricand bijuterii potrivite fiecarei persoane dragi din viata ta. Important este sa te dedici, sa cumperi si sa oferi cadoul cu tot sufletul.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare