Pentru ea

#tendinta #lanturi #accesorii #bijuterii

Bijuterii si accesorii la moda pe care ar trebui sa le porti anul acesta

Accesoriile si bijuteriile sunt cele care completeza o tinuta buna in sezonul de primavara - vara. Poate ca bijuteriile nu sunt principalul lucru pe care sa-l treci pe lista de cumparaturi, dar ele sunt protagoniste pentru modele si designeri.

In acest sezon, designerii de bijuterii s-au inspirat din natura si forme geometrice pentru a impodobi o tinuta. Aceste modele noi se remarca prin dimensiunile mari si fundamentul artistic.

Bijuterii si accesorii in tendinte

Lanturi fine si multe

Lanturile fine si multe au intrat in tendinte la mijlocul anului trecut si, fara indoiala, se vor purta si in acest an, fiind la mare cautare printre stilistii si modelele din industrie.

Cercei rotunzi sau cu pandativ

In anii '90 au facut furori. Modele, actrite sau cantarete poarta cercei mari rotunzi. Si cu cat sunt mai mari cu atat mai bine.  Este o tendinta care se potriveste foarte bine tuturor doamnelor si domnisoarelor, asa ca ar trebui sa incerci si tu.

Inele mari cu cap de animale

O tendinta destul de excentrica, dar, cu siguranta, nu pentru toata lumea. Lucrul relevant despre aceste bijuterii este dimensiunea si cat de impresionant este ca accesoriu. Daca ai o tinuta foarte simpla, daca iti iei un astfel de inel o vei scoate din anonimat si toata lumea va intoarce capul ca sa-l vada.

Inele cu pietre

O alta tendinta care combina moda retro a anilor '80 - '90 sunt inelele cu pietre, sub forma de verigheta sau orice alt model. Pietrele pot fi colorate sau transparente. Si exista diferite stiluri pentru toate gusturile, astfel incat sa iti alegi ce iti place.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului