Pentru ea

#incaltaminte eveniment #evenimente #incaltaminte

Bej, galben sau grena? Tu ce pantofi alegi pentru un eveniment de zi deosebit?

Cate perechi de pantofi ai in colectie? In general alegi pantofi in culori clasice sau iti place sa experimentezi si sa te bucuri de varietate si de starea pe care ti-o confera o pereche de pantofi intr-o culoare deosebita? 

Cele mai multe doamne si domnisoare inca se tem sa aleaga culori indraznete pentru pantofi, asa ca au in colectie doar incaltaminte crem, neagra si poate pentru ocazii, o pereche de pantofi rosii. Insa, lucrurile nu trebuie sa fie deloc asa! In ziua de astazi, poti transforma pantofii in elementul de atractie principala al tinutei tale! Alege o tinuta cu design simplu sau in culori neutre si poarta o pereche de pantofi intr-o culoare indrazneata. Nu-i asa ca iti surade ideea? 

Poti purta pantofi care ies din tipare atat pentru tinutele de zi cu zi (singura conditie fiind ca acestia sa reprezinte elementul de atractie principal) dar si la evenimentele la care esti invitata. Spre exemplu, daca participi la un eveniment de zi de vara, poti alege o rochie alba, o pereche de pantofi verzi si o bratara sau o pereche de cercei statement cu smaralde. Iti garantam ca o sa iti placa aceasta tinuta. 

Bineinteles, alegerea culorii pantofilor depinde doar de preferintele tale si de cat de departe esti dispusa sa mergi pentru a avea o tinuta in tendinte. Unele persoane se simt bine purtand pantofi in diferite tonuri de bej sau crem, altele aleg nuante de rosu, iar cele mai indraznete poarta nu doar pantofi in culori deosebite, dar si diferite modele. Astfel, se gasesc pantofi pentru toate gusturile si pentru orice eveniment iti doresti. 

In perioada imediat urmatoare, probabil nu vei putea participa la vreun eveniment, din cauza situatiei actuale. Insa, dupa ce restrictiile vor fi mai relaxate sau chiar ridicate, te vei putea bucura din nou de diferite evenimente de zi, la care iti poti etala cu succes pantofii preferati. Fie ca vorbim despre petreceri organizate in gradini boeme, evenimente semi-formale, poate chiar aniversari si altele, trebuie sa stii ca intotdeauna exista o cale astfel incat sa porti pantofii preferati si sa arate exceptional! In continuare, o sa iti prezentam trei perechi de pantofi dama de calitate in culori deosebite, pe care ii poti purta intr-o multime de contexte! 

Ai purtat vreodata o pereche de pantofi galbeni? Aceasta culoare este perfecta pentru sfarsitul primaverii si mai ales pentru vara. Iti recomandam perechea de Pantofi dama Druna Galbeni, confectionati din piele ecologica intoarsa si toc de 10 cm. Poti observa ca sunt foarte comozi si ca pot fi asortati cu usurinta atat la pantaloni, la blugi, fuste sau rochii. 

Pantofii bej nu mai au nevoie de nici o introducere. Reprezinta o alegere clasica si sunt perfecti pentru orice imprejurare. Ii poti purta atat la birou, la evenimente de zi, cand iesi cu prietenii in oras, la o cina romantica si chiar si la evenimente de seara. In sensul acesta, iti recomandam o pereche de Pantofi dama Druna bej, confectionati toti din piele intoarsa. 

Ultima pereche pe care ti-o prezentam astazi este perechea de Pantofi dama Druna Bordo. Acestia pot transforma total orice tinuta, datorita culorii lor deosebite. Au un toc de 10 cm si sunt realizat din peie ecologica intoarsa. 

Speram ca ti-au placut recomandarile noastre de pantofi!

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/oCAU44gKFNo

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare