Pentru ea

#modele ceasuri #ceasuri de mana #ceas #moda

Atunci cand moda devine filantropica

Luna octombrie este luna in care ne facem putin timp pentru a ne gandi la femeile care sufera de cancer la san. Este luna international recunoscuta ca fiind luna de atentionare cu privire la aceasta boala crunta, cu un nume atat de rasunator, cancer. In aceasta luna campaniile ce au ca scop strangerea de fonduri spre ajutorarea persoanelor aflate in nevoie, iau amploare. Campanii de donare a parului pentru confectionarea perucilor destinate femeilor ce se afla sub tratamentul chimioterapeutic, atat de dificil de suportat, au fost promovate si in Romania, din ce in ce mai multe femei facand acest gest umanitar.

 

Organizatii, institutii, oameni de afaceri, persoane publice, dar si brand-uri cunoscute, se folosesc de puterea lor in mass media, de recunoasterea lor in randul populatiei,pentru a strange fonduri ce urmeaza a fi donate acestei cauze.

Un astfel de exemplu este si brand-ul Guess, care, de 10 ani, este alaturi de femeile ce sufera de aceasta cumplita boala, prin fabricarea unor modele de ceasuri de mana editie speciala, in colectia Time To Give. Toate incasarile provenite din vanzarile acestor modele sunt apoi donate unei fundatii ce ajuta pacientele sa se trateze si sa treaca mai usor prin aceasta perioada crunta din viata lor.

Ceasurile au un design deosebit, care atrage atentia, sunt atat modele de ceasuri barbatesti, cat si de ceasuri de dama, toate avand ca simbol fundita roz international recunoscuta ca reprezentativa pentru cancerul la san.

Modelele din acest an sunt pe bratara din silicon, alba pentru femei si neagra pentru barbati, sunt ceasuri de mana casual-sport, usor de asortat oricaror tinute. Daca vrei sa alegi un ceas Guess dama sport, dar totusi fashion, alege ceasul Guess Sparkling Pink, care are cadranul incrustat cu pietricele roz, ce confera acestuia un aer sofisticat. Modelul de ceas Guess barbati este negru, se numeste Sporting Pink si este asemanator binecunoscutului model Guess Oasis.

Preturile acestor ceasuri de mana editie limitata nu sunt foarte mari, insa fiecare banut va fi donat unei cauze nobile. Prin achizitionarea unui ceas de mana din colectiade ceasuri Guess Time To Give nu doar ca vei fi posesoarea unui ceas fashion care va atrage admiratia celorlalti, ci vei fi contribuit la bunastarea femeilor aflate in suferinta.

Daca te-am convins ca merita sa faci aceasta investitie, iti spunem si de unde poti achizitiona acest produs. Il poti gasi in magazinele de specialitate din intreaga tara, cum sunt cele ce apartin de B&B Collection, Sabrini, Edifice si, bineinteles, din magazinele Guess, de unde iti poti gasi si o poseta asortata. Daca esti fana shopping online, ceasul se gasestepe Ceasmania.ro, de unde il poti lua cu 2 ani garantie, fara griji, cu certificatul unui produs autentic si cu siguranta ca banii tai vor ajunge acolo unde trebuie, la fundatia Get in Touch, spre ajutorarea femeilor care sufera de cancer la san.

Este timpul ca pasiunea noastra pentru moda sa nu ramana la un stadiu egoist, acum putem fi in trend facand si fapte bune, umanitare!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare