Pentru ea

#blugi #stil feminin #animal print #pantofi #clutch

Animal print, din nou in voga : 4 piese chic

Pentru sezonul rece 2012-2013, designerii mizeaza pe outfit-urile extravagante, iar piesele animal print ocupa o pozitie privilegiata. Cand vine vorba despre modul in care trebuie purtat acest imprimeu, tine cont ca intre o tinuta dezastruoasa si una cu adevarat spectaculoasa exista o granita aproape invizibila.

Totul este legat de inspiratia ta, dar si de cateva principii de baza pe care trebuie sa le aplici atunci cand iti creezi o tinuta animal print.


Iata cateva tinute animal print, care i se potrivesc oricarei fashioniste adevarate.


1. Blugi skinny animal print

Denimul cu animal print a fost preferatul designerilor in ultimele colectii, asa ca de ce n-ai incerca si tu o astfel de piesa pentru sezonul rece? Pentru un look simplu si spectaculos deopotriva, ghideaza-te dupa bine cunoscutul dicton "less is more". Asorteaza-ti blugii cu un tricou de bumbac si un sacou negru si alege accesorii minimaliste. Amesteca designul animal print cu tonuri uni, neutre, care vor sublinia aerul rafinat al tinutei.


2. Pantofi animal print

Fie ca vorbim despre o pereche de balerini sau despre platforme animal print, incaltamintea cu design de acest fel este pretentioasa si atrage imediat privirile celor din jur. Aminteste-ti si de aceasta data ca pentru o tinuta chic ai nevoie sa mentii un stil minimalist. Nu combina acest accesoriu cu alte imprimeuri animale si alege elemente vestimentare neutre.


3. Clutch animal print

Pentru o tinuta casual-chic, alege un clutch supradimensionat animal print. Nu ezita sa porti acest obiect in timpul zilei, alaturi de o tinuta cuminte, de genul school-girl. Pentru un cocktail sau o receptie, poarta un clutch cu detalii metalice, alaturi de o rochie simpla rosie sau neagra.


4. Ochelari de soare animal print

Pentru a integra subtil in tinuta ta un accesoriu animal print, alege o pereche de ochelari cu rama cu design. Plus ca in toata povestea asta ai avantajul de a purta acest accesoriu aproape cu orice fel de tinuta.

Sursa foto: cobiscuit.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului