Pentru ea

#rochii #andreea tonciu #haine dama # toamna iarna 2011 #hainedama.ro #tinute xara #xara

Andreea Tonciu va recomanda tinutele Xara de pe www.HaineDama.ro

Garderoba fiecarei femei contine piese vestimentare elegante, potrivite pentru ocaziile formale si profesionale. Daca Adelina Pestritu va invita saptamana trecuta pe www.HaineDama.ro pentru cele mai moderne si rafinate rochii de seara, Andreea Tonciu va recomanda acum tinutele Xara pentru ocazii speciale din timpul zilei.

Evenimentele la care participi in aceasta toamna iti solicita un efort semnificativ cand vine vorba despre imagine si stil, de aceea ai nevoie de variante calitative, adaptate celor mai noi tendinte in moda si, bineinteles, accesibile.

Sacourile, fustele, pantalonii sau rochiile elegante pentru zi din colectia de toamna Xara, disponibile pe www.HaineDama.ro, iti vor indeplini asteptarile si te vor uimi cu preturile adaptate oricarui buget.

Iata ce iti recomanda Andreea Tonciu pentru tinutele tale speciale din timpul zilei:

Sacou caramiziu Xara

Nuantele sezonului toamna-iarna 2011/ 2012 pun un mare accent pe tonurile pamantii, pastel si culori calde, precum rosul-coral. Sacoul caramiziu Xara din stofa cu maneca lunga, cu volane in zona inferioara a spatelui si care accentueaza in mod armonios talia, te va insoti cu succes pretutindeni. Il poti purta cu fuste elegante, pantaloni cu dunga, blugi sau rochii potrivite ocaziilor formale. Inspira-te din tinuta Andreei Tonciu si asorteaza sacoul cu o pereche de pantofi in nuanta nude , o alta tendinta a anotimpului rece.



Pret: 151 ron

Pantalon bleumarin Xara

In mod sigur iti doresti sa schimbi monotonia garderobei tale si sa reduci pe cat posibil predominanta negrului din dressing. Poti realiza acest lucru chiar acum, alegand pantalonul bleumarin Xara de pe www.HaineDama.ro, din bumbac satinat, cu vipusca in zona beteliei. Croiala dreapta confera lungime piciorului, iar nuanta clasica si eleganta iti va permite sa-l poti include intr-un numar generos de tinute.



Pret: 135 ron

Rochie cu aplicatie din dantela Xara

Dantela este un must-have al sezonului in curs , iar rochia Xara cu aplicatie din acest material pretios, cu croiala conica, lungime medie si banda din saten sub linia bustului te va ajuta sa te adaptezi cu succes tendintelor in curs si sa arati exceptional.



Pret: 161 ron

Viziteaza magazinul online www.HaineDama.ro si vei gasi o multitudine de articole vestimentare de dama, adaptate sezonului actual din moda. Produsele sunt confectionate in Romania de designeri cunoscuti, precum Xara, Artista Design, Fofy by Euphoria Fashion sau Tiffani. Raportul calitate-pret si usurinta de a face cumparaturi in conditii de maxim confort te vor incanta.

Livrarea se face la domiciliul clientului de catre curier in 24 de ore de la expedierea comenzii si poate ajunge la maxim 48 de ore pentru livrarea in zone rurale. Pretul transportului este de 19 lei, iar plata se face ramburs cand ridici coletul de la curier. O comanda de peste 250 de lei iti asigura livrarea gratuita.

Poti comanda cu plata ramburs toate piesele vestimentare pe care ti le doresti, la preturi accesibile. Daca te afli in Bucuresti, ai posibilitatea sa le achizitionezi direct din magazinul de prezentare din complexul comercial IDM Basarab et.1, stand.B22., Sos. Orhideelor nr.31-33, sect.1, Bucuresti, telefon 0755.141.537.



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare