Pentru ea

#aroma de inghetata #keff #andra gogoan

Andra Gogan le propune tinerilor dimineti cu aroma de inghetata

Incepand cu luna octombrie, adolescentii se pot bucura de un nou brand de gel de dus, dedicat in totalitate lor. Keff schimba experienta dusului si il transforma intr-un moment plin de farmec si buna dispozitie - inceputul perfect pentru o zi cu energie si intamplari fericite.

Gelurile de dus Keff vin intr-o gama variata de arome de inghetata, precum Jelly Beans, Cookies & Cream, Fluffy Marshmallow, Mango Sorbet si Salty Caramel. Formula lor este intens hidratanta, imbogatita cu unt de shea, vitamina E si aloe vera, lasand pielea curata, hidratata si delicios parfumata, pe tot parcursul zilei.

In plus, pasionatii de arome clasice se pot bucura si ei de o selectie de 4 produse, ce includ Vanilla & Coconut, Milk & Honey, Lavender si Rose & Kukui Oil. Acestea ofera o curatare blanda si asigura o piele matasoasa si revigorata intreaga zi.

Andra Gogan - imaginea gelurilor de dus Keff

Imaginea gelurilor de dus Keff este Andra Gogan, influencerul cu cei mai multi urmaritori pe TikTok (8.3 milioane). Celebra creatoare de continut, recunoscuta in randul adolescentilor, dar si al parintilor, pentru clipurile sale care strang milioane de like-uri online, a creat coregrafia si versurile piesei muzicale din primul spot televizat Keff.

„Sunt mandra si fericita ca am putut sa ma implic activ, inca de la pregatirea sa, intr-un proiect savuros si de o asemenea anvergura. Practic, am avut ocazia sa testez produsele, sa ma bucur de fiecare aroma si sa creez in jurul lor o piesa si un dans, care simt ca reflecta dorintele adolescentilor si tinerilor. Cu totii vrem o experienta de dus sau baie, care sa ne energizeze si sa ne dea o stare de bine, indiferent unde am fi, acasa, in vestiarul salii de sport, intr-o excursie. Keff, cu aromele sale de inghetata, a devenit, intr-un timp scurt, alegerea mea atunci cand vreau sa ma rasfat si sa imi ofer un boost de dinamism si de incredere.”, a declarat Andra Gogan. 

In plus, artista in varsta de 23 de ani, care detine doua recorduri mondiale pentru „Cel mai lung concert live sustinut de un copil” (3 ore si 20 minute - 55 melodii, alaturi de fratele sau, Razvan Gogan) si „Cele mai multe CD-uri lansate de un copil” (16 albume), a lansat deja o provocare comunitatii sale de TikTok, invitandu-si urmaritorii sa reproduca dansul sau si sa il posteze cu hashtagul #KeffDeBaie.

Provocarea #KeffDeBaie pune accent pe redefinirea dusului de dimineata, care devine, astfel, o experienta generatoare de energie si voie buna. Pentru a o aduce mai aproape de publicul tanar, ea va fi sustinuta online de influenceri cunoscuti si creativi, care vor impartasi ritualurile lor matinale, aratand publicului cum isi incep ziua, cu sport, mic-dejun si cu mult #KeffDeBaie. Printre TikTokerii care au raspuns provocarii Keff, se numara Ana Beregoi, Adina Marina, Alexandra Iosif, Oana Zara si Flavia Barbu.

Este pentru prima data, in Romania, cand un brand construieste o campanie de publicitate clasica, de o asemenea anvergura, in jurul unei vedete create pe TikTok. Reprezentantii Keff afirma ca este foarte important pentru ei sa beneficieze de acest mix intre calitatea si spiritul fresh al gelurilor de dus, stilul fun si nonconformist al Andrei Gogan si potentialul de comunicare, pe care le-o ofera canalele TV nationale.

Produsele Keff sunt disponibile in magazinele din Bucuresti si din tara

In prezent, produsele Keff sunt disponibile in magazinele independente, dar si in lanturile de supermarketuri si hypermarketuri din Bucuresti si din tara. Toate gelurile de dus Keff sunt disponibile in ambalaje de 500 ml., la pretul mediu de 15 lei / bucata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare