Pentru ea

#intinerire piele #nutrienti #morcovi #alimente

Alimentele bune pentru intinerirea rapida a pielii

Pentru a fi frumoasa pe dinafara, este nevoie sa fii frumoasa si pe dinauntru. Iar pentru asta ar trebui sa integrezi in dieta ta zilnica alimentele care iti mentin corpul sanatos, dar care ajuta si la imbunatatirea aspectului pielii, pentru a fi mereu revitalizata si hidratata.

Avocado

Avocado se afla pe primul loc pe aceasta lista, deoarece contine acizi grasi esentiali si vitamine multiple din grupele A si B, ideale impotriva celulelor imbatranite. Avocado este bun, de asemenea, impotriva oxidarii, ceea ce il face un aliment ideal pentru imbunatatirea aspectului pielii.

Rosii

Rosiile sunt, de asemenea, alimente foarte eficiente impotriva imbatranirii, deoarece contin o cantitate mare de antioxidanti. Acestia ajuta pielea sa ramana sanatoasa, dar sunt foarte buni si pentru sanatate. Rosiile le poti include in dieta ta ca ingredient intr-o multime de retete.

Morcovi

Morcovii au un mare avantaj. Nu conteaza daca sunt gatiti, deoarece nutrientii pe care ii conton raman intacti, pe langa faptul ca ei contin vitamina A, beta-caroten si antioxidanti, elemente extrem de importante pentru imbunatatirea sistemului imunitar si pentru ingrijirea pielii.

Broccoli

Broccoli este un aliment cu numerosi antioxidanti, care combat temutii radicali liberi care afecteaza pielea si o imbatraneasc. Dar ai grija cand gatesti broccoli. Cu cat le gatesti mai mult, cu atat isi pierde mai multi nutrienti.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare