Pentru ea

#alegere rochii # rochii de vara #stil feminin #rochii

Alege una dintre aceste rochii de zi superbe pentru vara si te vei arata spectaculos!

In sfarsit, in mai putin de doua saptamani, ne vom putea bucura oficial, de venirea verii. Probabil ai asteptat si tu cu nerabdare sa iti schimbi garderoba, sa te poti plimba in haine lejere si sa porti rochii perfecte pentru acest anotimp, atat la evenimente deosebite, dar si la locul de munca.

Daca inca nu ti-ai ales cateva piese vestimentare reprezentative pentru vara ce urmeaza, vrem sa iti prezentam cateva rochii de zi superbe, pe care suntem siguri ca le vei adora!

Cand ai purtat ultima data buline? Acest imprimeu este unul dintre cele mai iubite si se potriveste in orice imprejurare, mai ales cand vine vorba despre tinute de zi. Asa ca iti recomandam Rochia Fofy galbena cu volan asimetric si buline ecru. Este o rochie superba, din stofa subtire, fabricata in Romania. O poti purta cu incredere atat la un eveniment de zi, dar si la birou, in zilele in care iti doresti o tinuta diferita. Cu siguranta vei admira design-ul ei unic: trei sfeturi din rochie este acoperita de buline in culoarea ecru, pe fundal galben mustar, iar un sfert este alba. In partea de sus, prezinta un volan asimetric, accesorizat cu o brosa superba.

Imprimeurile abstracte si combinatia de alb cu negru sunt foarte cautate anul acesta. Daca si tie iti plac aceste doua trenduri, vrem sa iti recomandam o rochie ce le imbina pe ambele: Rochia Fofy cu maneci fronsate si imprimeu labirint bleumarin. Aceasta are un croi in A, astfel ca se va potrivi perfect oricarui tip de silueta. Manecile sunt trei sferturi, simple, ceea ce ii confera un aspect deosebit.

Culorile pudrate sunt ideale pentru vara. De aceea, vrem sa iti prezentam o Rochie office conica roz pudra Pretty Girl. In primul rand, trebuie sa mentionam ca este fabricata in Romania si are o textura de stofa. Croiul acesteia este conic, astfel incat evidentiaza silueta intr-un mod placut. Are un decolteu in V, prezinta dublura si este crapata la spate. In ceea ce priveste elementele decorative, rochia are cativa nasturi metalici in partea din fata, care se imbina perfect cu nuanta rochiei. Si suntem siguri ca vei admira si manecile scurte de tip fantezie.

Imprimeurile florale vor fi mereu la moda, deoarece confera tuturor tinutelor un aspect deosebit. Iar rochiile cu un astfel de imprimeu sunt perfecte pentru vara, deoarece aduc bucurie si pot fi admirate usor de catre toata lumea. In acest sens, iti prezentam o Rochie din bumbac alba conica cu imprimeu floral. Aceasta are o lungime midi si un croi conic, se inchide la spate cu un fermoar ascuns si are maneci scurte, bufante.

Incheiem seria de recomandari cu o rochie perfecta pentru un eveniment de zi: Rochia Effect galben mustar cu broderie tip brau. Mai are rost sa mentionam cat este de potrivita culoarea pentru vara? Suntem siguri ca o sa iti placa faptul ca are un croi petrecut si ca talia este accentuata cu o broderie de tip centura.

In incheiere, am vrea sa stim care este rochia ta preferata dintre cele prezentate si unde ai purta-o!

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/dnvIcRnFvRI

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare