Pentru ea

#sezon toamna-iarna #tendinte toamna iarna #toamna-iarna #stil feminin

Alege trendurile sezonului toamna-iarna 2018-2019 - 10 articole indispensabile

Asemeni societatii dinamice in care traim, moda nu sta nici ea pe loc. Aduce mereu elemente si tendinte noi, pastreaza unele aspecte din trendul de anul trecut sau readuce in prim plan accesorii si stiluri ce apartin unor decade mai mult sau mai putin indepartate. Astfel, orice persoana, oricat de sofisticata si de pretentioasa ar fi, are posibilitatea de a gasi in tendintele actuale, produse si accesorii care se potrivesc gusturilor, siluetei sau dispozitiei sale.

Iata cateva sfaturi pe care MAHONI - magazinul online de articole vestimentare pentru femei - vi le recomanda pentru sezonului toamna-iarna 2018-2019:

  1. Alegeti un trenci englezesc sau un blazer foarte larg si foarte mare, pe care sa-l accesorizati cu o curea sau un cordon cu catarama.
  2. Raman la mare cautare toate articolele din blugi, jachete, trenciuri, pantaloni cu talie inalta si de lungime scurtata. Va puteti imbraca in blugi din cap pana in picioare. Tendintele recomanda o nuanta usor mai deschisa pentru pantaloni. Cu cat sunt mai tocite, mai rupte si mai franjurate, cu atat sunt mai... la moda.
  3. O salopeta cat mai mare si cat mai bufanta, inspirata din salopetele de munca muncitoresti, este un must have al sezonului.
  4. Anul acesta se poarta jachete largi, supadimensionate in culori stridente si cu imprimeuri colorate.
  5. Sacourile tin si ele pasul cu tendintele. Se poarta sacouri largi, cu croiala masculina.
  6. Camasile pe care trebuie sa le cumparati sunt cele vaporoase, cu maneci foarte largi, cu imprimeu tomnatic, cu umeri proeminenti, cu volanase si, eventual, cu cravata.
  7. Rochiile la moda sunt largi, cu umeri mari, din materiale usoare si intens colorate. Manecile trebuie sa fie bufante sau cu volanase.
  8. Puloverele mari, largi si calduroase nu trebuie sa lipseasca sezonul acesta din garderoba. Totul este supadimensionat, confortabil si nepretentios, pentru orice tip de silueta.
  9. Helanca calduroasa, care sa va puna in valoare talia si gatul de zeita trebuie cumparate neaparat.
  10. O esarfa delicata, de matase sau un fular mare-mare de tot pot sa intregeasca si sa infrumuseteze cea mai in trend tinuta.

Despre texturi, combinatii si imprimeuri ar mai fi de spus o intreaga poveste. Ne vom rezuma doar la cateva aspecte:

  • alegeti materiale cu imprimeuri traditionale, pantera sau carouri
  • purtati culoarea rosu sau culori tari, in general violet, verde, portocaliu, albastru, argintiu
  • se poarta materiale transparente, catifea, satin stralucitor, piele si diverse combinatii intre acestea.

Tendinta generala a acestui sezon este puternic inspirata de moda anilor '80 si '90. tinutele lejere, largi, masculine, cu maneci bufante si umeri umflati sunt specifice sezonului toamna-iarna 2018-2019.

Nu uitati ca cea mai potrivita tendinta in moda este aceea care vi se potriveste. Nu trebuie sa corespundeti tuturor provocarilor, daca acestea nu sunt in favoarea confortului si siluetei voastre. Larg sau stramt, scurt sau lung, decent sau extravagant, casual sau business etc., totul vi se potriveste, daca este in acord cu dispozitia si dorinta voastra de a va simti bine. Mahoni inseamna a alege ceea ce iti place tie, inseamna a avea grija de tine, a opri pentru o fractiune de secunda timpul si a-ti oferi un mic moment de atentie. Fie ca iti place sa te inspiri din tendintele actuale, fie ca esti o persoana mai degraba clasica, dar iubesti confortul, lucrurile practice si vrei sa ramai mereu tu insati, la acest magazin online de haine pentru femei gasesti diversitatea si produsele potrivite pentru orice gusturi si pentru orice tip de buget.

De aceea MAHONI este un nume frumos pe care il vom regasi tot mai des pe buzele cat mai multor femei.

Articol Redactat si publicat de EDCORA Agentie Marketing Online.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare