Pentru ea

#moda #toamna #haine #pulover #jeansi #rochie #iacheta #cizme

Alege-ti tinuta de toamna de la StarShinerS.ro

Oficial toamna s-a instalat, cu totii am revenit din concedii la indatoririle zilnice de la scoala sau serviciu. Odata cu sezonul frunzelor ruginii nu doar vremea se schimba ci si garderoba noastra. Tocmai de aceea, daca vrei sa aduci un suflu nou stilului personal, iata cateva dintre tendintele cele mai noi din toamna anului 2009.

Descopera articole vestimentare moderne pentru acest sezon propuse de StarShiner’S.ro:

Pulover Desmond Black

Piesa vestimentara specifica acestui sezon este fara indoiala puloverul. Daca este confectionat dintr-un material subtire si crosetat , atunci ai dat lovitura!  Puloverul de la StarShiner’S.ro este perfect pentru toamna deoarece nu este foarte gros, cat sa te faca sa transpiri abundent.

Puloverul crosetat are decolteul rotunjit si manecile largi, iar partea inferioara are imprimeuri dungate si se muleaza perfect pe corp. Este o tinuta deosebita, pe care o poti purta atat la serviciu, cat si la o iesire in oras cu prietenele. Pret: 89 lei

Pulover  SweetHeart Grey
 

Indiferent ca frigul s-a instalat, un pulover elegant, rafinat este cheia catre feminitate . Foarte fin la atingere, puloverul de la StarShinerS.ro are un design deosebit datorita croielii si a zonelor care ies in relief. Poate fi usor asortat atat la o pereche de pantaloni eleganti, cat si la jeansi. Pentru un aspect mai sexy, usor misterios, puloverul poate fi purtat cu un umar gol. Pret: 115 lei

Jeansi Life is Blue

O pereche de jeansi skiny trebuie sa-si gaseasca loc in sifonierul cu haine, pentru ca sunt piesa de rezistenta si in acest sezon. Daca vrei sa te faci remarcata si sa stralucesti cand mergi la o petrecere, alege un model intr-o nuanta electrica. StarShinerS.ro iti propune o pereche de jeansi albastri, cu o dunga din satin in partile laterale. Buzunarele din fata sunt ornate cu capse in colturi, iar cele din spate sunt ornate cu imprimeuri cu scris din piele ecologica. Se inchide cu fermoar si o capsa. Pret: 99 lei

 

Jacheta Pure Pasion
 

In aceasta toamna, tendintele in materie de jachete sunt foarte variate. Creatorii au scos pe piata o multime de modele de la stilul militaresc, casual, pana la articole elegante, extrem de rafinate. Important este sa-ti alegi modelul in care te simti bine si care te avantajeaza.

StarShinerS.ro iti propune o jacheta alba eleganta, gen sacou, cu un design special. Jacheta este accesorizata cu o curea in partea din spate care se poate strange in cazul in care vrei sa subliniezi mai mult talia. Naturii mari aplicati in partea din fata a jachetei aduc un farmec aparte sii ii confera o nota de eleganta. Pret: 159 lei

Rochie Honey Brown

Pentru a alunga zilele mohorate de toamna ai nevoie de o piesa vestimentara ceva mai sexy. Daca vrei sa-ti pui in valoarea feminitatea, nu ezita in a opta pentru o rochita crosetata care se muleaza frumos pe trup.
Rochia cu maneci scurte crosetata, din material fin, recomandata de StarShinerS.ro completeaza o tinuta moderna, potrivita pentru toamna. Pret: 120 lei

 

 

Cizme Black Glamour

Senzatia din aceasta toamna sunt cizmele lungi. Daca au toc, picioarele tale vor arata mai sexy ca oricand. Poti opta pentru o pereche de cizme cu varful ascutit de la StarShinerS.ro din piele ecologica. Cizmele au un design aparte datorita imprimeurilor gen piele de sarpe din partea superioara si din zona talpii. La nivelul gleznei prezinta o curea subtire cu inchizatoare din pietre stralucitoare. Tocul este subtire si are inaltimea de 10 centimetri. Se incheie in lateral cu un fermoar lung. Pret: 165 lei

 

 

 CONCURS: Castiga produse in valoare de 350 de lei de la StarShinerS.ro!

 

Stil acasa.ro impreuna cu StarShinerS.ro te invita sa participi la concursul: „Castiga produse in valoare de 350 de lei, de la StarShinerS.ro!”. Daca vrei sa-ti innoiesti garderoba din aceasta toamna pentru a arata extraordinar, atunci ai nevoie de hainele potrivite. Nu mai astepta si fa primul pas... participand la concurs!

Pentru a putea concura va trebui sa intri pe site-ul StarShinerS.ro, sa-ti alegi produsul favorit si mai apoi sa raspunzi la intrebarea adresata pe forum.acasa.ro: „Care este produsul care iti place cel mai mult (cu link) si de ce ai optat pentru acesta?" Pentru a arata ca ai stil, incearca sa construiesti o tinuta plecand de la articolul vestimentar ales de tine.

Pentru a raspunde pe forum da click AICI.

Nu uita ca pentru a raspunde pe forum acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai deja, poti sa te inregistrezi AICI.

Vor fi premiate cele mai interesante doua raspunsuri!

Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale - corecte!

Concursul se desfasoara in perioada 28 septembrie – 15 octombrie. Castigatorul va fi anuntat, pe data de 16 octombrie atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare