Pentru ea

#stil #nude #moda vara 2014 # cum te imbraci # rochii nude #moda toamna 2014

7 motive sa porti culoarea nude sezonul acesta

Nude este noul negru am putea spune daca ar fi sa ne luam dupa tendintele din moda. Vezi aceasta culoare pe covorul rosu sau la Ducesa de Cambridge, asa ca ce te-ar impiedica sa o porti si tu! Iata 7 motive intemeiate pentru care ar trebui sa iei in calcul aceasta culoare in tinutele tale.

1. Clasica

Nude este o culoare clasica si acesta este principalul motiv pentru care se bucura de o asemenea popularitate in acest sezon. Cand alegi nude nu va trebui sa iti faci griji cu privire la look-ul tau intrucat vei arata excelent. Este optiunea ideala pentru orice ocazie.

2. Simpla



Probabil ca nu vei gasi nicio alta culoare la fel de simpla, un motiv in plus pentru care ar trebui sa o iei in calcul. Pentru a fi eleganta nu trebuie sa porti tinute extravagante sau in culori tipatoare. Din contra! Lucrurile simple te fac sa arati naturala. In plus, nude poate fi usor de combinat cu alte culori si nuante.

3. Atractiva

Foto:getcelebritynews.com

Cand vine vorba despre haine si cosmetice, nude este considerata a fi una dintre cele mai atractive culori. Mai mult decat atat, esti libera sa alegi din varietatea de tonuri pentru a-ti crea un stil personal.

4. Versatila

Este o culoare versatila, intrucat se potriveste cu orice. O pereche de pantofi nude sunt cea mai buna investitie posibila. O rochie nude, un fard de ochi si o oja de aceasta culoare nu ar trebui sa iti lipseasca din garderoba. Fie ca iesi la o cafenea sau intr-un club, aceasta culoare frumoasa va fi foarte potrivita pentru tinuta ta.

5. Sofisticata

 

Foto:whiteantkawaii.com

Culorile luminoase sunt foarte bune pentru un stil casual, dar atunci cand vrei sa arati sofisticat, nude poate fi alegerea potrivita pentru tine. Prin utilizarea acestei culori vei reusi sa-ti exprimi discret rafinamentul. O geanta nude, pantofi sau unghii nude sunt detalii de efect.

6. Confortabila

Nude este una dintre cele mai usoare alegeri vestimentare. Te veti simti foarte confortabil si foarte increzatoare atunci cand o vei purta. Poate fi purtata de toate femeile, indiferent de varsta, de statura sau de gusturi.

7. Feminina

Foto:thefashiontag.wordpress.com

Daca vrei sa atragi atentia, copiaza stilul Ducesei de Cambridge. Kate Middleton arata extrem de elegant si de feminin purtand rochii nude, pantofi nude si accesorii nude.

Foto: blingrocks.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului