Pentru ea

#parfum # cum alegi parfumul # parfum floral # parfum oriental

Cum sa gasesti parfumul care ti se potriveste perfect

Deja te-ai plictisit sa iti tot schimbi parfumul ori de cate ori ti se pare ca acesta nu te reprezinta? Atatea arome, forme si culori nu te ajuta sa te hotarasti care dintre parfumuri te defineste cel mai bine si te face sa te simti puternica in fortele tale. Iata cateva sfaturi dupa care sa te ghidezi cand vrei sa-ti alegi parfumul care te caracterizeaza.

Parfumul floral

Daca anotimpul tau preferat este primavara, deoarece iti ofera un sentiment de prospetime ar trebui sa-ti indrepti gusturile catre un parfum floral, care sa te invaluie cu aroma sa revigoranta. Acest tip de parfum este perfect pentru tine, daca esti o persoana optimista, care iubeste natura. Diminetile racoroase, razele soarelui care iti mangaie pielea si acest tip de parfum vor fi peisajul in care te incadrezi cel mai bine!

Parfumul lemnos

Esti atrasa mai degraba de anotimpuri tranzitorii, iar toamna este sezonul care face sa radiezi. Esti mai degraba atrasa de natura decat viata cotidiana din oras. Iti place ploaia, sa adormi privind cerul, adori sa te plimbiin diminetile sau serile racoroase. Daca te regasesti in toate acestea, fara indoiala ar trebui sa folosesti parfumul de tip woodsy.

Parfumul citric

Vara este elementul in care te simti cel mai confortabil si ti-ai dori ca aceasta sa nu se mai sfarseasca. Esti adepta elementelor vestimentare inflorate, viu colorate, care iti ofera totodata un sentiment de prospetime? Atunci parfumul de tip citric/fructat este cel care iti va da increderea in tine de fiecare data cand vei iesi din casa si iti va oferi gura de aer de care ai nevoie pentru a trece peste o zi obositoare din viata ta.

Parfumul oriental

Iubesti iarna nu pentru ca iti place zapada sau iti place sa schiezi, ci pentru ca adori sa stai ghemuita intr-un fotoliu la gura unui semineu cand afara este atat de frig. Preferi sa aprinzi lumanarele cu diferite arome pentru a te simti in elementul tau, alaturi de un decor in culori mai sobre, dar in acelasi timp reconfortant. Cu siguranta ceea ce te defineste in materie de parfumuri este un parfum de tip oriental, cu arome intense si mirosuri puternice.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare