Pentru ea

#stil #rochii #rochii de seara #rochii revelion #rochii rosii

Rochii de revelion in nuante de rosu

Rochii revelion - o combinatie de termeni care da multe batai de cap femeilor in apropierea datei de 31 decembrie. Si deoarece rosul este o culoare care atrage norocul si care a devenit aproape obligatorie in tinuta de Anul Nou, iti sugeram 3 modele de rochii de revelion rosii, extrem de pasionale si romantice, cu care vei atrage garantat privirile tuturor celor de la petrecere!

1. Rochii revelion rosii, lungi si diafane

Rochiile lungi raman unele dintre cele mai elegante alegeri pentru o petrecere de revelion. Daca mai sunt si rosii, atunci succesul este garantat.

Cu cat aceste rochii de revelion sunt mai simple, neaccesorizate, create doar din voaluri suprapuse si lejere, cu atat sunt mai elegante si seducatoare.

Colectia de rochii de seara Faviana, de pe E-ivory.ro, prezinta unele dintre cele mai diafane si feminine rochii lungi.



foto : e-ivory.ro

2. Rochii revelion rosii, scurte, cambrate

Principalul criteriu de alegere a unei rochii de revelion reprezinta locatia si tematica petrecerii.

In cazul in care participi la o petrecere simpla, dar sic, fara pretentii foarte mari, poti opta pentru rochii de revelion in nuante de rosu, dar scurte si foarte sexy.

Rosul iti va oferi rafinamentul de care ai nevoie pentru o astfel de petrecere, iar modelul cambrat, scurt, se va adapta perfect tematicii simple, fara a parea prea eleganta.

In colectia de rochii de seara Jovani, de pe E-ivory.ro, gasesti o multime de sugestii de rochii de revelion in nuante pasionale de rosu, scurte si accesorizate subtil, cat sa-ti ofere feminitate si un aspect sexy.



Foto: e-ivory.ro

3. Rochii revelion rosii, scurte, evazate

O categorie de rochii revelion la moda in aceasta perioada este cea care integreaza modele de rochii scurte, formate in partea de sus dintr-un corset seducator, iar de la brau in jos create din falduri intregi de voal sau crinolina, care dau rochiei o forma evazata, asemanatoare celor din anii '50.

Sunt modele deosebite, care te pot scoate din monotonia unor rochii de revelion simple si banale.

Pe E-ivory.ro gasesti o multime de astfel de rochii de revelion, in nuante de rosu aprins, extrem de pasional, cu care sa ii surprinzi pe toti cei din jurul tau. Colectia Sherri Hill pune la dispozitie o astfel de rochie, extrem de diafana si eleganta, potrivita pentru un eveniment atat de important ca Revelionul.



Foto: e-ivory.ro


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare