Pentru ea

#stil #rochii nunta # rochii elegante #e-ivory.ro # rochii sexy

Rochii de nunta sexy si indraznete

Alegerea rochiei pentru o nunta poate fi anevoioasa. Cum tinutele de ocazie sunt create pentru a se plia pe toate gusturile, cautarile tale pot da roade chiar si atunci cand preferi tinutele sexy si indraznete! Descopera, asadar, 4 rochii nunta superbe pe care le-ai putea purta si tu!

Diafane, mulate, scurte sau lungi, rochiile de nunta sunt disponibile intr-o multime de modele variate, in culori multiple si materiale dintre cele mai diferite. O oferta generoasa de rochii de nunta gasesti pe e-ivory.ro - tinutele propuse sunt de inalta calitate si adaptate celor mai noi tendinte.

Te afli in cautarea unor rochii de nunta sexy si indraznete, care sa se plieze perfect pe personalitatea ta vulcanica? Iata cateva sugestii atractive de rochii de nunta din trei colectii diferite: Faviana, Sherri Hill si Jovani.

Rochie Faviana rosie din jerse

O alegere indrazneata si sexy este rochia rosie, scurta si mulata, din jerse, cu aplicatii stralucitoare, din colectia de rochii nunta Faviana. O poti purta cu accesorii luxoase, incrustate cu pietre stralucitoare, cum ar fi o pereche de cercei si o bratara. Finalizeaza-ti look-ul cu o poseta plic neagra si eleganta.



foto : e-ivory.ro

Rochie Faviana neagra

Colectia de rochii nunta Faviana include si o rochie cu adevarat deosebita: prevazuta cu un corset inchis in zig-zag, rochia este decorata cu dantela si aplicatii din pene in partea inferioara. O alegere senzuala, aceasta rochie poate fi accesorizata cu elemente aurii pentru a obtine o tinuta luxoasa.



Foto: e-ivory.ro

Rochie Sherri Hill albastra

Daca iubesti albastrul si nu te sfiesti sa alegi o rochie intr-o astfel de culoare la o petrecere, rochia din imagine este perfecta pentru tine! Din colectia de rochii nunta Sherri Hill, aceasta este alcatuita dintr-un corset cu aplicatii lucioase si o fusta din tul. O rochie sexy si indrazneata care va putea fi completata cu accesorii minime si o pereche de pantofi cu toc inalt.


Foto: e-ivory.ro

Rochie Jovani cu strasuri

Ai putea incerca si o rochie la fel de sexy din colectia de rochii nunta Jovani. Semitransparenta, neagra si acoperita cu strasuri, rochia Jovani te va transforma intr-o aparitie de neuitat! Poarta rochia cu o doza sanatoasa de incredere si accesorii luxoase, stralucitoare.


Foto: e-ivory.ro


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare