Pentru ea

#magazin online #magazin haine #lazo.ro # haine vara

(P) Lazo.ro iti recomanda tinute lejere de vara

Se apropie vara si odata cu ea si zilele calduroase care necesita tinutele potrivite pentru a face fata cu bine caldurii de afara, asa ca te sfatuim sa iti pregatesti din timp garderoba de vara. Lazo.ro iti propune tinute sport, confortabile si atragatoare, care te fac sa te simti excelent in pielea ta.

Este indicat sa ai cateva tinute sport pentru zilele in care iesi sa faci miscare in parc, cand mergi la sala sau atunci cand vrei pur si simplu sa te simti confortabil, dar, in aceleasi timp, sa-ti pui in valoare formele.

Lazo.ro iti recomanda tinute lejere pentru zilele calduroase de vara. Lazo.ro este un magazin online de haine cu imbracaminte sport si casual, din materiale de cea mai buna calitate. Produsele Lazo.ro isi pastreaza culorile, nu lasa genunchi, nu intra la apa, sunt confortabile si rezistente.

Iata in continuare cateva piese vestimentare lejere pentru vara:

Bluza duo-bra2

Alege una dintre variantele bluzei duo-bra2, disponibila intr-o gama diversificata de culori. Bluza este ideala pentru vara, avand maneca scurta. Este realizata din bumbac 92% si lycra 8%. Pentru un plus de confort si siguranta, bluza este dublata la nivelul bustului si ajustabila din siret. Produsul costa 39 lei.

Fusta mini

Daca ti-ai dorit o fusta sexy, in stil sport, Lazo.ro iti recomanda o fusta mini gri deschis. Aceasta este realizata din bumbac si lycra si costa 55 lei. Cu ajutorul ei vei putea adopta o tinuta sport, de vara, care este si sexy, comoda si feminina.

Tricou funda

Daca iti plac tricourile feminine, care iti pun in valoare formele, alege tricoul funda de la Lazo.ro. Tricoul este lejer, realizat din vascoza si lycra, cu pliuri la nivelul bustului. Poti opta pentru varianta bej, albastru sau albastru indigo. Produsul costa 30 lei.

Bluza Roxy2

Daca iti plac bluzele simple si confortabile, alege o bluza Roxy2. Este o bluza cu maneca scurta, din bumbac si lycra, si e disponibila in mai multe culori. Aceasta costa 42 lei.

Maieu flori

Maieurile sunt perfecte pentru vara, putand fi purtate ca atare sau folosite pe sub bluze transparente. Opteaza pentru maieul cu flori de la Lazo. Feminin si confortabil, acesta este realizat din poliester si il poti gasi pe alb sau verde. Produsul costa 25 lei.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare