Pentru ea

#stil #stil feminin #haine #adelina pestritu #haine dama #hainedama.ro #fofy

Adelina Pestritu iti propune cele mai elegante tinute disponibile pe www.HaineDama.ro

Iarna nu se grabeste sa aduca gerul pe meleagurile noastre, ceea ce inseamna ca ai in continuare libertatea de a purta tinute elegante si usor de purtat. Adelina Pestritu iti propune o sesiune virtuala de cumparaturi pe www.HaineDama.ro, de unde poti sa-ti daruiesti achizitii noi pentru garderoba, la preturi accesibile.

Aparitiile zilnice de la birou, numeroasele ocazii speciale de la sfarsit de an sau petrecerea de Craciun cu colegii de serviciu sunt toate prilejuri suficient de importante pentru a acorda o atentie sporita imaginii tale.

Iar pentru ca timpul nu este intotdeauna generos cu tine, poti achizitiona haine noi si moderne intr-o clipa, accesand magazinul online www.HaineDama.ro.

Iata ce iti propune Adelina Pestritu pentru tinutele tale elegante din aceasta perioada:

Camasa bleumarin Fofy

Fie ca vorbim despre o sedinta importanta la serviciu, o intalnire de afaceri sau o cina speciala in familie, camasa este cea mai potrivita alegere pentru evenimentele formale. De aceea, camasa bleumarin din bumbac Fofy recomandata de Adelina Pestritu, cu guler tunica, piept cret si nasturi la spate ti-ar putea completa tinuta cu succes.



Pret: 90 Ron

Sacou elegant Fofy

Sacoul este o alta piesa vestimentara de baza, pe care o poti introduce in mai multe tinute pretioase din timpul zilei. Sacoul elegant Fofy vine intr-o delicioasa nuanta de cafea cu lapte, are guler rever si detalii incretite in partile laterale. Il poti asorta cu fuste-creion, midi sau maxi si pantaloni din stofa sau blugi.



Pret: 130 ron

Fusta conica Fofy

Fusta scurta, neagra, face parte din tendintele principale ale sezonului in curs. Vedetele o poarta intr-o varietate de tinute, cu dres mat. O varianta accesibila este fusta conica Fofy cu fermoar, detalii incretite la spate, din bumbac.



Pret: 99 ron

Rochia din dantela Fofy

Vrei sa-ti impresionezi colegii de serviciu la petrecerea de Craciun? Rochia din dantela Fofy, cu maneci lungi si umeri bufanti iti poate asigura o apartitie senzuala, incarcata de rafinament si adaptata trendului actual. Adelina Petritu a adaugat o pata de culoare tinutei atasand o brosa -trandafir intr-o seducatoare nuanta de rosu aprins.



Pret: 145 ron

Tinutele Fofy by Euphoria Fashion de pe www.HaineDama.ro sunt disponibile si in magazinul de prezentare din complexul comercial IDM Basarab et.1, stand.B22., Sos. Orhideelor nr.31-33, sect.1, Bucuresti, telefon: 0755.141.537.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare