Pentru ea

# rochie camasa # rochie office # rochii birou #rochie seara # rochii de vara

9 rochii care vorbesc despre tine. Tu pe care o ai?

Rochiile reprezinta cel mai feminin obiect de imbracaminte din garderoba noastra: vaporoase sau mulate, lejere sau sofisticate, toate spun o poveste despre stilul nostru si ce vrem sa transmitem atunci cand le purtam. Si cum vara este sezonul preferat al rochiilor, iata ce ar trebui sa se regaseasca si in garderoba voastra:

Sezonul acesta revine in forta stilul anilor ‘70, unde predomina accentele hippie, mix-ul intre military si nautic, declaratii de transparenta, imprimeuri vintage si un mix&match intre volum si textura. Cu alte cuvinte, vara aceasta, rochiile primesc declaratia de rezistenta in fata banalului, iar Takko o sustine cu o colectie spectaculoasa. Rochiile de tip camasa sunt revelatia verii, iar cele mai chic modele din jeans sunt ideale pentru un look casual.

 

Rochia vaporoasa, colorata, cu zone transparente, reinventeaza eleganta. Cu un design sofisticat, rochiile din voal, in nuante ideale pentru a completa tabloul verii, readuc romantismul in tinuta.

Imprimeurile sunt vedeta sezonului cand vine vorba de rochii, indiferent de lungime. Printurile vintage, cu inspiratie folk, grafice, florale, military sau animal print dau tonul in tendinte. Asadar, rochii lungi cu imprimeuri spectaculoase, scurte in nuante contrastate sau de lungime medie, cu un design feminin, te asteapta pentru a-ti completa look-ul modern.

Tu ce rochie alegi sa ”vorbeasca” despre stilul tau?

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare