Pentru ea

#blana #dantela #stil feminin #pulover #haine de toamna # toamna iarna 2011 # tendinte toamna 2011

8 tendinte de toamna pe care ai vrea sa le incerci

Sezonul rece incepe sa-si faca simtita prezenta treptat, prin adieri tot mai racoroase ale vantului si raze de soare mai blande. In consecinta, garderoba ta isi cere drepturile si te obliga sa ii modifici componenta pe ici, pe colo cu noi piese vestimentare chic si calduroase. Daca nu stii inca ce haine sa alegi din magazine sezonul acesta, iata 8 tendinte de toamna pe care ai vrea sa incerci odata cu racirea vremii.

 

1. Tinutele din piele


Pielea este toamna aceasta un element dominator in randul tendintelor, de la rochite scurte si mulate pana la pantaloni-pana.

Cel mai actual stil in care poti purta pielea este rochia, asa ca alege un model bine intins pe forme, in orice nuanta indrazneata iti trece prin minte.

Daca nu te caracterizeaza look-ul, o jacheta din acest material neagra, in nuante neutre sau nude ar fi o achizitie in voga. Orice ai face, limiteaza-te la o singura piesa din piele (nu purta rochia cu cizme din acelasi material).

Foto: 0.tqn.com


2. Blana


Blana s-a intors in tendinte toamna aceasta si te va incalzi pana primavara viitoare, daca alegi o haina eleganta care sa te puna in valoare.

Poti opta si pentru un accesoriu din blana, precum o caciula sau o esarfa.

Foto: 0.tqn.com


 

3. Bulinele Polka


Partea cea mai buna a bulinelor polka este aceea ca motivul vesel da o nota de prospetime tinutei si poate fi purtat la orice varsta. La fel ca si pielea, modelul trebuie sa fie prezent pe o singura piesa vestimentara .


Foto: 0.tqn.com

 

4. Stilul masculin


Stilul masculin este un trend major in aceasta toamna. Alege costume elegante inspirate din elegantul smoking, jachete cu guler dublu si camasi simple, albe.



Foto: 0.tqn.com


 

5. Dantela neagra


Dantela neagra prezenta pe fuste, bluze si rochii este accentul feminin perfect care ofera un mic deliciu vizual lansand pielea la vedere.

Foto: 0.tqn.com


 

6. Luciul


Luciul conferit de materialele metalice si stralucitoare, cu aplicatii iluminatoare iti vor da sarea si piperul de care ai nevoie in sezonul rece. Auriul si argintiul au revenit printre preferintele marelor case de moda.



Foto: 0.tqn.com


 

7. Blocurile de culori


Alege piese vestimentare care sa aiba imprimate mai multe combinatii de culori sau creeaza-ti singura stilul chic asortand o fusta rosie cu o camasa regala de culoarea untului si un palton galben.



Foto: 0.tqn.com


 

8. Puloverele cu gat


Calduroase si elegante, puloverele cu gat sunt din nou in prim-plan. Daca nu te impaci excelent cu cele care urca pana la baza urechilor, poti incerca si gulerul supradimensionat care se aseaza pe piept.



Foto: 0.tqn.com


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului