Pentru ea

#stil #accesorii #stil feminin #haine #look sexy

7 zile pentru un look sexy

Sapte zile sunt suficiente pentru un aspect sexy si . Incepe saptamana cu si accesorii masive. Innebuneste-ti iubitul cu haine senzuale, din matase sau transparenta.


Luni: Putina culoare

Lunea nu este cea mai placuta zi a saptamanii, insa incearca sa fii optimista. Poti arata sexy si intr-o zi extrem de mohorata. Adauga tinutei tale putina culoare si vei observa ca starea ta se va imbunatati vizibil.

O bluza rosie, o curea galbena sau ungii roz te vor face sa te simti revigorata si stapana pe sine. Vei avea un aspect placut, iar cei din jur vor avea incredere in opiniile tale.

Marti: Accesorii cu stil

Chiar daca martea este tot o zi de la inceputul saptamanii, adauga tinutei tale accesorii stilate, care sa iti puna tinuta in evidenta. Opteaza pentru bijuterii masive, cercei candelabru si pandantive mari, care au ceva de spus.

Un singur accesoriu poate evidentia silueta si felul tau de a fi. Ai grija insa sa asociezi corect accesoriile la hainele pe care le porti.

Miercuri: Pantofi cu toc cui

Pantofii cu toc cui pot face adevarate minuni. Alungesc piciorul si dau un aspect sexy intregii tinute. Daca nu poti merge pe astfel de pantofi, incearca-i pe cei cu platforme.

Pentru un este insa important sa iti folosesti toate atuurile atunci cand vrei sa impresionezi pe cineva. Pantofii cu toc pot fi purtati si la birou, la o tinuta mai sobra, in culori puternice.

Joi: Accentueaza parul

Parul este un alt factor care accentueaza aspectul unei femei. Daca ai parul lung, evita sa il strangi in cozi sau cocuri. Lasa-l liber, frumos coafat, sau accesorizeaza cu diverse podoabe, bentite sau agrafe interesante.

Vineri: Arata pielea

Chiar daca mergi la birou, poti avea un aspect sexy, insa decent in acelasi timp. In orele de lucru evita sa porti bluze si camasi prea decoltate. Opteaza insa pentru haine din dantela sau matase transparenta. Aceste materiale sunt sexy si rafinate in acelasi timp.

: Silueta atragatoare

Hainele simple pot avea un impact major asupra barbatilor, daca stii cum sa accesorizezi. Alege rochii simple, pe care sa le infrumusetezi cu curele sau brose unicat. Acasa poarta tricoul sau camasa iubitului tau si efectul va fi garantat.

Duminica: Alege dantela

Dantela este un material senzual, care ofera siluetei un aspect rafinat si feminin. Poti alege rochii, fuste sau bluze din dantela pentru intalnirile romantice.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare