Pentru ea

#cum sa slabesti #tinerete # trucuri frumusete #beneficii ceai verde # cum sa pari mai tanara

7 trucuri istete care te vor face sa pari mai tanara

Cand vine vorba despre frumusetea pielii tale ai fi in stare sa dai o multime de bani pe creme de zi si de noapte sau pe tot felul de produse care promit sa te scape si de ultimul rid. Insa ce nu stiai e ca ai la indemana o multime de solutii ieftine de care merita sa tii cont.

1. Savureaza un ceai verde

Ceaiul verde este bogat in polifenoli, protejeaza pielea impotriva radicalulior liberi care provoaca imbatranirea pielii si aparitia ridurilor. Ceaiul verde contine cafeina, insa in cantitati mai mici decat o ceasca de cafea. Dermatologii americani mai au un sfat. Pune ceaiul verde in tavita pentru cuburi de gheata, apoi foloseste-le pentru a raci apa pe care o consumi in timpul zilei.

2. Fa sport

Cate o sesiune zilnica de miscare ajuta la cresterea tonusului muscular, ceea ce iti va face pielea sa arate mult mai ferm. In plus, exercitiile stimuleaza circulatia sangvina, care ajuta la hranirea celulelor pielii astfel incat acestea sa nu isi piarda din elasticitate.

3. Condimenteaza-ti mancarea

Presara cel putin o lingurita si jumatate de sofran indian (curcuma) pe alimentele pe care le mananci zilnic. "Este unul dintre cei mai puternici antioxidanti si ajuta in lupta impotriva ridurilor dar si la diminuarea petelor rosii de pe piele", spune dermatologul american Doris Day.

4. Bea sucuri de legume

Bea in fiecare zi cate un suc de legume din care sa nu lipseasca guliile sau spanacul, pentru ca ele vor ajuta pielea sa ramana intinsa. Sunt bogate in antioxidanti, dar si in vitamine, fier si acizi grasi. Le poti manca si ca atare.

5. Foloseste produse 2 in 1

Alege produsele de ingrijire cu dubla functionalitate. Spre exemplu, un fond de ten care are si factor de protectie solara.

6. Ia-ti doza de vitamina C

Pastilele efervescente cu vitamina C nu ar trebui sa iti lipseasca din geanta nici atunci cand te simti sanatoasa-tun. Le poti consuma zi de zi fara grija, cu atat mai mult cu cat ele contin si zinc, acid folic sau vitamina B12.

7. Zambeste mai mult

Chiar daca ai putea crede ca mai multe zambete iti vor aduce mai multe riduri, beneficiile sunt mai mari decat avantajele. In primul rand, zambetul va duce la tonifierea muschilor faciali, astfel incat fata sa nu se mai lase odata cu trecerea anilor. In al doilea rand, un zambet de va face mai frumoasa in ochii tuturor.

Foto: bhg.com, franceftars.us
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare