Pentru ea

#pulover sezon rece #pulover toama #pulover iarna #pulover dama #pulover

7 pulovere pe care iti vei dori sa le ai in aceasta iarna

Imediat cum vine vremea rece incepi sa te gandesti la pulovere si tricotaje de toate tipurile, care iti pot tine de cald si de care te poti bucura din punct de vedere al combinarii alaturi de alte piese vestimentare importante. Iata cateva pulovere pe care iti vei dori sa le ai in aceasta toamna:

1. Puloverul tricotat cu gluga si nasturi

Acest tip de pulover este gros si prezenta nasturilor il face versatil. El poate sa stea descheiat sau incheiat, iar in lunile de toamna acest lucru este important pentru ca vremea este schimbatoare. Gluga il face sa fie modern si practic in acelasi timp, prin faptul ca poate sa tina de cald atunci cand este nevoie, in acele zile care au temperaturi mai scazute.

2. Puloverul cu maneca stil liliac si lejer

Acest pulover este estetic interesant, aducand un aer boem oricarei femei care alege sa il poarte, insa stilul de maneca poate sa fie introdus si in tinute mai elegante sau mai frumos coordonate. El poate sa fie purtat cu o bluza simpla pe dedesubt si sa fie accesorizat cu cizme sau ghete mai inalte, pentru un contrast intre zona mulata de la picioare si partea lejera de sus.

3. Pulover tricotat, alb

Oricine are nevoie de un pulover tricotat, eventual cu model clasic, in garderoba sa. Cand este scurt poate sa fie combinat cu pantaloni tip blug cu talie inalta si sa o scoata in evidenta. Poate sa fie in culori tari sau in cele tipice de toamna, maro, bej, verde armata.

4. Pulover din casmir de alpaca, supradimensi oversized

 

Un pulover oversized este lejer, comod si poate sa fi purtat simplu sau poate fi luat peste o alta bluza, in zilele geroase. Este potrivit in momentele de relaxare, dar si la birou, daca il accesorizezi cu grija.

5. Pulover tip cardigan in trei culori

Un cardigan este poate cea mai frecventa piesa vestimentara care sa reprezinte toamna. El poate sa fie pus peste bluza sau tricou, peste camasa sau peste o rochie fluida, de toamna. Fiind fara modele si culori multiple, el este purtat la multe tipuri de vestimentatii. Daca este negru sau bej are toate sansele sa devina preferatul in aceasta toamna pentru ca va fi asortat mereu cu alta tinuta.

6. Pulover cu dungi

Puloverul cu dungi este clasic. El poate sa aduca aminte de zona marinareasca sau sa fie modern, cu dungi de mai multe culori si marimi, combinate oricum. Dungile clasice sunt cele albe cu albastru, care sunt pozitionate orizontal.

7. Pulover pe gat

Acest tip de pulover este perfect pentru toamna, insa si pentru iarna, in zilele mai geroase. El are posibilitatea de a fi purtat pe sub un pardesiu descheiat si sa tina de cald avand gulerul care protejeaza zona gatului. Aceasta zona este sensibila si atunci cand este acoperita da senzatia de confort si de caldura, indiferent de temperatura sau vant.

Surse foto: goodhousekeeping.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului