Pentru ea

#vestimentatie #obiecte vestimentare #stil feminin #imbracaminte #primavara 2013

7 obiecte vestimentare care se poarta in primavara 2013

Primavara 2013 aduce noi tendinte in moda. Tinutele si accesoriile holografice, culorile neon si pastel nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta de primavara. Iata cateva obiecte vestimentare care te vor scoate din anonimat si te vor ajuta sa fii in trend cu noile tendinte din moda din aceasta primavara:


1. Bentitele si pantalonii holografici

In aceasta primavara, trebuie sa fii sclipitoare la propriu. Poti opta pentru o pereche de pantaloni holografici, sclipitori, pentru o tinuta de seara. Daca nu esti adepta stilului stralucitor, poti sa folosesti doar o oja holografica sau poti purta o bentita sclipitoare la o tinuta de zi.


2. Hainele in culori pastel si neon

Primavara 2013 sparge orice bariera a culorilor. Poti combina foarte usor o culoare pastelata cu una neon, foarte puternica. Astfel, un look cuminte va capata si un strop de culoare, care cu siguranta te va scoate in evidenta.


3. Pantalonii trei sferturi

Pantalonii trei sferturi raman si primvara aceasta la moda. Sunt confortabili si pot fi combinati in diferite feluri. Ziua ii poti purta cu balerini, iar seara cu pantofi cu toc inalt si o bluza din material vaporos.


4. Bleizerele viu colorate

Poti scoate in evidenta o tinuta banala cu ajutorul unei piese viu colorate. Asorteaza o tinuta neutra, uni cu un bleizer rosu sau portocaliu.


5. Bluza de matase

Bluza de matase poate fi purtata acum oricand, nu doar la ocazii speciale. Asortata cu pantaloni scurti sau pantaloni evazati, bluza de matase va fi elementul care va da o nota de eleganta tinutei tale.


6. Pantofii cu elemente de dantela

Primavara 2013 aduce schimbari si noi tendinte in privinta incaltamintei. Pantofii cu elemente din dantela, cu tocuri groase si metalice sunt un must have primavara aceasta.


7. Fustele scurte si largi

Tinutele usoare din materiale organice, largi, care promoveaza confortul nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta. Fustele scurte si largi, bluzele cazute pe umeri si maiourile vaporoase sunt cele mai elegante elemente ale primaverii 2013.

Sursa foto: femeiastie.blogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului