Pentru ea

#rochie #accesorii #stil feminin #petrecere

6 solutii trendy pentru a-ti reinventa rochiile de petrecere

Rochiile tale de petrecere te-au insotit deja la prea multe evenimente speciale si simti nevoia pregnanta a unei schimbari de imagine? Vestea buna este ca modul in care le accesorizezi poate schimba intru totul aspectul rochiilor tale elegante, facandu-le sa para nou-noute.

Inventivitatea este o arma extrem de utila in reusita stilului tau vestimentar, mai ales pentru tinutele de petrecere, prin care vrei sa smulgi remarci admirative in jur. Cum poti sa iti reinventezi rochiile pentru ocazii speciale din garderoba prin accesorii, afli mai jos!


1. Fustita peplum

Sa spunem ca ai o rochie preferata de petrecere, care se muleaza perfect pe formele tale, insa ai purtat-o deja de prea multe ori in societate. Da-i un aer modern, transformand-o intr-o rochie peplum, cu ajutorul unei fuste mini din piele cu pliuri, pe care sa o porti deasupra rochiei.

Important este ca fustita sa fie mult mai scurta decat lungimea rochiei. Daca nu gasesti un astfel de model, cauta o curea-peplum, precum cea din noua colectie de centuri Zara:



Foto: cosmopolitan.com


2. Cureaua stralucitoare

O rochie neagra clasica va deveni cu totul alta, daca o accesorizezi cu o curea subtire stralucitoare argintie sau aurie. Poate fi acoperita de strasuri si paiete sau intr-o nuanta intens metalizata.



Foto: cosmopolitan.com


3. Topul metalizat

Profita de o tendinta majora a acestei perioade, bluzele in nuante metalizate, pentru a-ti pune mai bine in evidenta tinuta de petrecere. Poarta un top "metalizat" peste o rochie eleganta din garderoba ta, care sa fie in acelasi ton cromatic cu aceasta.



Foto: cosmopolitan.com


4. Bentita boho

O cale excelenta de a-ti reimprospata imaginea este sa introduci in "peisaj" un accesoriu care se bucura de o popularitate imensa in ultima vreme: bentita boho. Cauta un model pretios, cu aplicatii stralucitoare, preferabil intr-un model retro. Fa-ti un coc clasic si poarta o rochie de petrecere de care te-ai plictisit deja: va parea cu totul alta, gratie modului inspirat in care ti-ai realizat coafura.



Foto: cosmopolitan.com


5. Bratarile supradimensionate

Intrucat sunt extrem de trendy si capabile sa scoata din anonimat orice tinuta banala, bratarile supradimensionate sunt o alta solutie inspirata pentru a da un aer nou rochiei tale de petrecere preferata. Bratara patrata sau rotunda cu imprimeu leopard, precum si cea imprimata cu model rosiatic de blana de tigru, pot fi accesoriile-cheie ale tinutei tale pentru o ocazie speciala!



Foto: seventeen.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare