Pentru ea

#rochii JojoFashion #rochii office #rochii de zi

6 rochii office de top JojoFashion

Cauti rochii office si nu stii ce model ar fi potrivit pentru birou? Tinuta office poate fi o provocare, asadar noi venim in ajutorul tau si  iti recomandam 6 rochii office JojoFashion care sunt in top in acest an.

 

In primul rand iti recomandam sa investesti in rochii office confectionate din materiale de calitate, croite lejer, rochii in care sa te simti confortabil toata ziua si sa tii cont de ceea ce se poarta, dar fara sa iesi din stilul tau. 

Timpurile s-au schimbat si tinutele office au devenit mult mai permisive. Nu alege culori terne si croiuri banale, poti purta la birou si rochii cu motive florale, cu buline sau animal print, iar lungimea perfecta pentru o rochie office este midi.

Cu siguranta vrei sa adaugi ceva nou in garderoba ta, mai ales ca tendintele se schimba de la un an la altul. Hai sa vedem care sunt rochiile office in trend in acest an.

  • Rochii office plisate
  • Rochii office cu buline
  • Rochii office stil sacou
  • Rochii office animal print
  • Rochii office stil camasa
  • Rochii office print floral

Rochie office Karima - este o rochie de zi eleganta ce poate fi purtata cu succes la birou. Lungimea este midi, fusta are pliseuri moderne, iar culoarea este un albastru regal superb. Anul aceasta albastru este culoarea de top, pliseurile sunt la moda, deci rochia Karima este alegerea perfecta pentru doamnele care vor sa tina pasul cu moda.

Poate fi purata cu o geanta oversize albastra sau bej nude si cu sandale fine bej nude, iar o coafura lejera va completa cu succes tinuta office.

Rochie office Aris - este o rochie midi, neagra cu buline mici albe, cu maneci trei sferturi, accesorizata cu volan discret la baza. O poti purta cu sandale rosii, negre, albe sau in nuante uni si cu o geanta office eleganta si vei avea o aparitie sic si eleganta.

Pentru o apartie super sic, poart-o cu o geanta neagra cu buline albe!

Rochie office Rebeca - o rochie stil sacou nu ar trebui sa lipseasca din sifonierul tau! Iti recomandam sa porti rochia stil sacou Rebeca roz pal cu o pereche de sandale cu toc patrat din piele intoarsa in nuante de bej nude sau roz pal, in combinatie cu o geanta office mare sau medie.

Aceasta rochie de zi iti contureaza un look elegant, impunator, dar in acelasi timp foarte feminin si senzual.

Rochie office Cortney - rochiile animal print sunt la mare cautare si in acest an! Zebra print este in top, urmata de leopard print sau snake print. Noi iti recomandam o rochie cu un print leopard inedit in nuante de alb-negru. 

Este potrivita pentru o tinuta office eleganta si trendy! Poart-o cu o geanta neagra si cu sandale albe casual si vei obtine o tinuta office iesita din tipare.

Rochie office Melina - este o rochie tip camasa cu un croi larg, de culoare verde smarald inchis, cu maneci lungi, accesorizata cu buzunare. Se inchide cu nasturi in fata si are un cordon discret in talie.

Rochie office Nastya - o rochie midi evazata cu motive florale este must have in garderoba femeilor. Rochia Nastya este bleumarin si are imprimeu floral multicolor, de lungime midi, fara maneci, mulata pe talie si evazata in partea inferioara.

Talia este marcata de o curea subtire, iar manecile sunt scurte, sadar este perfecta pentru o tinuta eleganta de birou. Completeaza-ti tinuta office cu o pereche de sandale elegante cu toc patrat si cu o geanta oversize, alaturi de o coafura lejera, un coc neglijent sau o coada de cal si vei contura un look office vesel si modern.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului