Pentru ea

#stil #efect clepsidra #silueta clepsidra #haine efect clepsidra #corp clepsidra

6 piese vestimentare cu efect vizual "clepsidra"

Silueta clepsidra este cea mai atragatoare constitutie feminina, ravnita de toate femeile de pretutindeni. In timp ce norocoasele binecuvantate cu o astfel de conformatie corporala nu sunt nevoite sa faca un efort special pentru un bust egal cu soldurile si o talie de viespe, restul urmaselor Evei pot apela la piese vestimentare care creeaza acest efect vizual seducator.

Chiar daca natura nu a fost la fel de generoasa cu toate reprezentantele sexului frumos, o serie de piese vestimentare pot repara o parte din aceasta nedreptate crunta. Iata ce modele de haine poti purta pentru o silueta cu efect vizual de clepsidra:

1. Rochia in blocuri de culori

Stiai in absolut orice piesa din garderoba ta este la moda anul acesta in stilul cromatic inedit al blocurilor de culori? Probabil ca da, ceea ce inseamna ca o rochie care "deseneaza" prin modelul inteligent curbe seducatoare pe trupul tau va fi urmatoarea achizitie a ta.

2. Sacoul cambrat

Sacoul cambrat sau jachetele de echitatie sunt croieli excelente pentru "pacalirea" ochiului in a crede ca talia este mai subtire, iar trunchiul mai lung si mai proportionat.



Foto: refinery29.com

3. Fusta peplum

Ai o constitutie atletica si visezi la forme mai pline si mai voluptoase? Fusta peplum, cu detalii voluminoase in jurul soldurilor, este ideala in crearea unei iluzii optice extrem de seducatoare. Echilibreaza-ti tinuta cu o camasa cu volane la bust, pentru mai multa amploare si in zona sanilor.

4. Curelele late

Cel mai vechi truc de conturare a unei siluete clepsidra este cureaua lata, purtata peste o rochie sau bluza usor larga.




Foto: refinery29.com

5. Rochia de patinatoare

Cu partea de sus perfect mulata pe tors, talia bine marcata si fusta in forma de A, rochia de patinatoare este in sine o clepsidra din prisma formei sale. Cauta modele cu pliuri late, pentru evidentierea mai accentuata a mijlocului.

6. Bustierele structurate

Bustierele structurate au un mare avantaj: iti pun in evidenta bustul si subtiaza talia, intocmai pentru obtinerea unei imagini tipice de clepsidra. Daca nu te deranjeaza sa renunti la confort, un corset dur iti va remodela silueta considerabil.



Foto: refinery29.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare