Pentru ea

#stil #tendinte toamna 2012 #haine piele # haine piele toamna

6 piese din piele la moda in aceasta toamna

In aceasta toamna, clasicele piese din piele sunt din nou la moda. Fie ca vorbim despre un material natural sau despre un inlocuitor reusit, garderoba sezonului rece la sfarsitul anului 2012 nu trebuie sa excluda pielea.

Rochii, pantaloni, jachete sau colanti, piesele vestimentare din piele se numara printre tendintele principale ale toamnei. Mai mult decat atat, asocierea pielii cu alte materiale pretioase (dantela, licra) este intens promovata de designeri. Iata ce modele de haine din piele sunt in voga in a doua parte a anului 2012!

1. Rochia din piele

Rochia din piele, mini sau midi, a revenit in tendinte. Designerii recomanda croieli clasice, insa aduc un element nou in prim-plan: combinarea pielii cu alte materiale, precum bumbacul, stofa, dantela, licra etc. Practic, modelele care imbina eleganta si aerul sofistical cu aerul rebel si seducator sunt "vedetele" toamnei in acest an.

2. Blugi cu aplicatii din piele

Daca in anii trecuti vedeam peste tot blugi decupati si franjurati, in aceasta toamna se poarta peticele din piele pentru un plus de nonconformism. Insertiile pot fi localizate la nivelul genunchilor, pe coapse sau pe posterior.



Foto: refinery29.com

3. Pantalonii din piele

Pantalonii skinny din piele se bucura de o revenire spectaculoasa in aceasta toamna. Mati sau cu particule stralucitoare, cu talie inalta sau joasa, acestia ar fi o achizitie inspirata pentru sezonul rece.

4. Jacheta din piele

Jacheta clasica de motociclist, cu multe fermoare, buzunare, epoleti la nivelul umerilor si alte detalii specifice stilului rebel.



Foto: refinery29.com

5. Fusta mini din piele

Asortata cu bluze clasice si jachete semi-elegante, bluza mini din piele va face furori la toamna,. Poate fi purtata si cu dresuri groase sau colanti, pantofi cu toc sau mocasini cu talpa plata.

6. Vesta din piele

Vesta din piele este marea noutate a toamnei, fie ca alegi culori puternice sau clasicul negru. Merge de minune alaturi de blugi slim, o camasa alba mai larga si cizme cu toc si tinte.



Foto: glamtings.wordpress.com, thisnext.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare