Pentru ea

#accesorii #imbracaminte #albastru cobalt

6 piese albastru cobalt pentru toamna 2012

Piesele vestimentare albastru cobalt au invadat garderoba iubitoarelor de moda in aceasta toamna, in special pentru tinutele incarcate de rafinament. Nuanta regala este o optiune minunata atunci cand vrei sa iesi in evidenta cu stil, dar mai ales in cazul in care nu te simti atrasa in mod deosebit de culorile neon.

Daca nu stii exact catre ce piese sa te orientezi atunci cand vrei sa stralucesti in albastru cobalt, iata ce sugestii avem pentru tine, in acord cu tendintele din toamna 2012.


1. Rochia albastru cobalt cu buzunare


O rochie simpla, in stil sarafan, este o achizitie isteata pentru orice garderoba. Poate fi introdusa in tinute casual sau elegante, in functie de ocazie. Piesa vestimentara in cauza este o cale minunata de a purta albastrul cobalt in toamna 2012, mai ales daca are un decolteu in V flatant si doua buzunare frontale medii (detaliu la moda in acest sezon). Poart-o cu un sacou alb si pantofi-platforma negri, pentru un look impecabil de zi.



Foto: allwomenstalk.com


2. Pantofi albastru cobalt cu funda


Vrei sa scoti din anonimat o tinuta in nuante neutre? Asorteaz-o cu o pereche de pantofi albastru cobalt, cu funda in partea din spate. Ii poti introduce si intr-o tinuta de tip "blocuri de culori", fara sa risti o gafa vestimentara: toamna aceasta, vor fi un model foarte popular de incaltaminte.



Foto: allwomenstalk.com


3. Curea albastru cobalt


Daca iti doresti o singura pata de culoare in tinuta, atunci cureaua albastru cobalt este exact ce ai nevoie. Poart-o cu o rochie monocromatica sau infrumuseteaza-ti cu ajutorul ei o pereche de pantaloni in nuante pastelate.



Foto: allwomenstalk.com


4. Topul din matase albastru cobalt


Topul din matase este un mod grozav de a adauga un plus de eleganta tinutei tale, fara sa fii prea "la patru ace". Albastrul cobalt accentueaza rafinamentul acestei piese vestimentare deosebite, motiv suficient pentru a o achizitiona si tu toamna aceasta.



Foto: allwomenstalk.com


5. Geanta albastru cobalt


Geanta albastru cobalt, de dimensiuni mari, te va insoti cu succes in deplasarile zilnice toamna aceasta.



Foto: allwomenstalk.com


6. Puloverul din casmir albastru cobalt


In fine, o alta piesa vestimentara albastru cobalt ideala pentru sezonul rece 2012-2013 este puloverul din casmir, confortabil si deosebit.



Foto: allwomenstalk.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului