Pentru ea

#stil #tinute vara 2012 #tendinte vara 2012 #blocuri de culori #tinute blocuri culori

6 moduri de a purta blocurile de culori

Cauti moduri diverse de a purta blocurile de culori, tendinta majora a anului 2012? Vara este momentul ideal sa te aliniezi acestui stil inedit, iar variantele prin care poti sa o faci sunt si ele infinite. De la rochii la pantofi si alte accesorii, blocurile de culori sunt obligatorii in acest sezon.

Creatorii de moda au adaptat in fel si chip tendinta de culori in blocuri, pana in situatia in care niciun element al garderobei nu a scapat fara cel putin o versiune in acest stil. Iata cum poti purta blocurile de culori vara aceasta!

1. Costumul de baie in blocuri de culori

Costumul de baie arata minunat in modelul distractiv de cocktail colorat. Poate fi purtat cu accesorii in nuante neutre sau nuante nude, precum palaria din baie bej sau un pareo somon.

2. Rochia maxi in blocuri de culori

Versatilitatea blocurilor de culori poate fi observata cel mai bine cu ajutorul rochiei maxi: in zona bustului poti alege o culoare feminina, in zona soldurilor una rece, iar catre glezne una neutra.



Foto: madewell.com, everythingbutwater.com

3. Palaria in blocuri de culori

Calota perfect rotunda, in forma de clocot, a fost foarte populara prin anii '20 si '30. Alege o palarie de soare cu un contrast pretios de bej, verde lamaie si verde crud, ca un cocktail racoritor de vara.

4. Ceasul in blocuri de culori

Vara aceasta, este mai usor decat crezi sa te aliniezi tendintelor in curs. De exemplu, daca nu te vezi imbracata in mai multe nuante tari asociate, poti adapta blocurile de culori tinutei tale prin intermediul unui ceas casual-chic, ce nu se teme sa iasa in evidenta.



Foto: juicycouture.com; tkowatches.com

5. Bratara in blocuri de culori

Acelasi lucru este valabil si pentru bratara in blocuri de culori, o cale iscusita de a lua asupra ta curcubeul fara a epata.

6. Colierul in blocuri de culori

Stii ce ar scoate cu adevarat din anonimat o bluza simpla, monocromatica, total banala? Un colier lung in blocuri de culori, care sa adauge acea nota cromatica deosebita.



Foto: ivstatic.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare