Pentru ea

#stil feminin #sala #echipament sport #bustiere #modele bustiere #echipament sala

6 modele de bustiere, potrivite pentru antrenamentele la sala

Antrenamentele la sala de sport pot fi adesea destul de dificile si, daca intampini probleme si cu echipamentul sportiv, exercitiile fizice se pot concretiza intr-o experienta nesatisfacatoare. Pentru a scapa de problemele legate de outfit, este recomandat sa iti alegi bustierele potrivite pentru fiecare tip de antrenament. Iata cateva tipuri de bustiere care ar putea fi potrivite pentru tine in zilele in care mergi la sala!


1. Bustiera Energy

Acest tip de bustiera este destinat exercitiilor de yoga. Este foarte confortabila si ofera sanilor tai sustinerea de care au nevoie, fara a-i presa ori strange prea tare.


2. Bustiera Flow

Simplitate si comoditate. Acestea sunt principalele calitati ale acestui tip de bustiera. Foarte discreta, bustiera Flow are cupe detasabile si, desi foarte subtiri, bretelele sale sunt rezistente, astfel ca nu vei avea batai de cap in timpul antrenamentelor.


3. Bustiera Pace

Acest tip de bustiera este recomandat, in special, persoanelor care au sanii mai mari. Este o bustiera potrivita pentru jogging, ciclism sau pentru exercitiile pe stepper.


4. Bustiera Comfort

Daca iti place sa alergi pe banda sau sa participi la cursurile de step, aceasta bustiera este potrivita. Cu o inchidere la spate reglabila, bustiera se asaza foarte bine pe corpul tau, oferindu-ti confortul de care ai nevoie pentru antrenamente.


5. Bustiera Moving

La antrenamentele de fitnes nu este important doar cum se simt sanii tai, ci si cum arata. De aceea, este indicat sa alegi bustiere care sa te avantajeze. Jogging si spinning sunt doua dintre cursurile la care poti sa participi fara probleme purtand bustiera Moving. Lejer si confortabil, acest tip de bustiera ofera sanilor sustinere completa.


6. Bustiera Endurance Racer

Aceasta bustiera este ideala pentru antrenamentele dure de cycling, Jukari Fit to Fly sau chiar pentru cursurile de dans. Ofera sustinerea de care au nevoie sanii tai pentru ca tu sa te simti confortabil, putand astfel realiza exercitiile fizice fara a mai avea probleme in ceea ce priveste vestimentatia.



Sursa foto: huffingtonpost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului