Pentru ea

#primavara #blugi #primavara 2013 #modele de blugi

6 modele de blugi pe care trebuie sa le ai in primavara 2013

Industria de moda si-a anuntat deja preferintele in materie de modele de blugi pentru primavara 2013, iar cum orice femeie are un loc preferential in garderoba pentru aceste piese vestimentare, cu siguranta te roade curiozitatea sa afli ce se poarta la inceputul sezonului cald.

Imprimati, simpli, cu aplicatii din piele sau din dantela, blugii in tendinte in aceasta primavara echilibreaza perfect aerul discret si clasic cu cel provocator si sexy. Iata de modele de jeansi sa urmaresti la urmatoarea sesiune de cumparaturi pentru sezonul cald din 2013!


1. Blugii cu imprimeuri florale

O noutate care nu este de fapt, noutate. Asa se poate numi tendinta blugilor cu imprimeu floral, nascuta la inceputul anului trecut si rezistenta, se pare, si in 2013. Important este sa alegi un model cu talie inalta, preferabil de un fond deschis (crem, ivoar, roz, bej etc).



Foto: refinery29.com


2. Blugii in degrade

Tendinta "degrade"-ului a cucerit initial sectorul coafurilor, apoi al pieselor vestimentare. Blugii in degrade vor fi senzatia primaverii, fara doar si poate. Cu cat este mai mare contrastul, cu atat mai bine.



Foto: refinery29.com


3. Blugii prespalati cu buline Polka

Feminini si "jucausi", blugii prespalati cu buline Polka se vor integra perfect in tinutele tale de zi, casual, cand extravaganta nu are ce cauta in ansamblul vestimentar. Arata grozav odata asociati cu balerini feminini, cu fundita.



Foto: refinery29.com


4. Blugii cu imprimeu dungat

Imprimeul dungat iti poate ajuta silueta sa para mai zvelta. Din fericire, tot el a devenit un print popular pentru blugi in primavara 2013, mai ales daca optezi pentru varianta cromatica marinareasca alb-bleumarin!



Foto: refinery29.com


5. Blugii cu aplicatii din piele ecologica

Te simti curajoasa in aceasta primavara? Atunci achizitioneaza-ti o pereche nou-nouta de blugi cu aplicatii din piele ecologica, o asociere de materiale extrem de iubita de designeri inca de la jumatatea anului trecut.



Foto: refinery29.com


6. Blugii boyfriend

Au fost la moda si acum doi ani, anul trecut la fel, iar in 2013 continua sa fie extrem de populari. Blugii boyfriend sunt perfecti pentru tinutele nonconformiste, iar daca ele te reprezinta, poarta blugii de inspiratie masculina cu cea mai mare incredere in primavara 2013!



Foto: Foto: refinery29.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului