Pentru ea

#cum sa fii mai placuta # cum sa fii atragatoare

6 lucruri care te fac mai atragatoare

Daca iti doresti sa fii mai atragatoare si mai placuta de catre persoanele din jur, trebuie sa stii ca nu doar hainele, accesoriile si machiajul sunt utile din acest punct de vedere. Mici trucuri precum adoptarea unei atitudini pozitive te pot ajuta sa emani acea energie care sa ii atraga pe ceilalti.

Iata asadar sase lucruri care te fac sa fii mai atragatoare si pe care este bine sa le cunosti!

1. Zambeste mai mult

Exista o vorba care spune ca zambetul este cel mai frumos accesoriu al unei femei, iar studiile arata ca aceasta afirmatie prezinta un mare adevar. Femeile care zambesc sunt percepute ca fiind mai prietenoase si receptive la tot ce inseamna nou, aspecte care sunt extrem de atragatoare pentru sexul opus.

2. Poarta rosu

Cu ce poate fi asociata culoarea rosie? Cu trandafirii, caldura, pasiunea si, implicit, sexul. Iar acesta este si motivul pentru care purtarea unor haine sau accesorii rosii reprezinta o buna modalitate de a deveni mai atragatoare.

Astfel, daca esti in cautarea dragostei sau a unei experiente noi cu cineva, rosul trebuie sa fie culoarea ta principala.

3. Pune-ti in evidenta formele

Femeile au deseori tendinta de a crede ca barbatii prefera taliile mai subtiri, insa acest lucru este in multe cazuri gresit. De fapt, barbatii prefera femeile cu forme curbate, iar oamenii de stiinta au explicat faptul ca femeile care au un astfel de raport al taliei si soldurilor prezinta si niveluri optime de estrogen.

Nu ezita sa iti scoti formele in evidenta adoptand un stil de a merge cat mai atragator. In plus, nu te sfii sa porti tocuri ori de cate ori ai ocazia.

4. Nu purta prea mult machiaj

O alta parere care nu este intotdeauna adevarata este aceea ca barbatilor le plac femeile cu mult machiaj. Rujul rosu, spre exemplu, poate parea atragator pentru sexul masculin, insa numai intr-o anumita masura.

Potrivit unui studiu, cantitatea de machiaj folosita de femei poate influenta impresiile celorlalti - fetele cu un machiaj natural si discret au fost vazute intr-o lumina favorabila, in timp ce fetele cu un machiaj mai proeminent au fost percepute ca fiind mai putin demne de incredere.

5. Dezvolta un simt al umorului

Studiile au descoperit ca atat femeile, cat si barbatii considera un simt al umorului bine dezvoltat drept o trasatura important a unui potential partener de relatie. Barbatii sunt atrasi in mod special de femeile care apreciaza umorul bun si care rad la glumele lor. De aceea, nu ezita sa iti scoti in evidenta partea amuzanta si jucausa.

6. Renunta la a te mai stresa

Pe cat de atragatoare te poate face zambetul si buna dispozitie, pe atat de mai putin atractiva te pot face semnele cauzate de stres, precum pungile de sub ochi sau pielea lipsita de stralucire. In cele mai multe cazuri, momentele de stres extrem pot lasa urme serioase pe tenul si pielea ta, iar in timp acestea te pot face sa pari usor mai neingrijita si anosta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare