Pentru ea

# trucuri frumusete #stil #tunsoare chic

5 trucuri simple care te intineresc

De multe ori, lucrurile care credem ca ne intineresc si ne fac mai frumoase, de fapt ne imbatranesc. Acest lucru se intampla fie pentru ca exageram in incercarea noastra de a arata perfect, fie pentru ca nu alegem ceea ce este potrivit pentru noi. Iata cateva trucuri simple care te ajuta sa intineresti in 2 timpi si 3 miscari.


1Hainele colorate


Hainele negre au mare succes la doamne si domnisoare intrucat subtiaza talia si sunt usor de asortat cu alte piese vestimentare si accesorii. Totusi, daca porti haine negre prea des, nu faci altceva decat sa pari mai batrana decat esti in realitate. Daca iti place mult negru, incearca sa-l combini cu piese vestimentare in nuante pastelate, pentru a obtine un echilibru cromatic. Hainele colorate iti confera un aer tineresc si modern.


2Proportiile corecte ale hainelor


Daca vrei sa intineresti, iti recomadam sa alegi haine pe masura ta, nici prea stramte, nici prea largi. Un pulover supradimensionat se poarta intotdeauna cu o pereche de pantaloni ce urmeaza linia corpului, asa cum o pereche de pantaloni largi se potriveste cel mai bine cu o camasa slim fit.

Proportiile sunt importante deoarece iti pot accentua atuurile fizice.


3Machiajul natural


Machiajul natural te poate ajuta sa pari mai tanara, in timp ce un machiaj dramatic, exagerat, iti ingreuneaza tenul si poate face sa pari cu cativa ani mai in varsta.

Pentru un machiaj natural reusit si un ten proaspat, este indicat sa folosesti un fond de ten cu acoperire medie, un creion pentru conturarea sprancenelor, un fard crem pentru pleoape, creion contur maro pentru ochi, mascara neagra (dar nu din abundenta), un ruj intr-o nuanta deschisa si un blush rozaliu sau in nuanta piersicii.


4Accesoriile moderne, in tendinte


Accesoriile joaca un rol important in crearea unui look tineresc, de aceea ar trebui alese cu grija, in functie de fiecare tinuta pe care o porti. Poarta esarfe cu imprimeuri, genti supradimensionate, ochelari de soare si coliere statement pentru a fi in pas cu moda.


5Coafura chic


Din cand in cand, este bine sa-ti schimbi modul in care obisnuiesti sa-ti coafezi parul. Incearca o tunsoare noua, impleteste-ti parul sau schimba-i nuanta si vei reusi sa fii o tanara atragatoare, increzatoare si sexy.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare