Pentru ea

#outfit #outfit perfect #asortare haine #accesorii haine

5 trucuri si sfaturi care te vor ajuta sa iti realizezi un outfit perfect

Nu toata lumea are un simt estetic foarte bine dezvoltat, de aceea multe persoane ajung sa faca diverse combinatii intre piesele vestimentare care nu sunt tocmai potrivite. Pentru a evita sa cazi in ridicol, cel mai bine ar fi sa faci o mica documentare si sa afli macar informatiile elementare in ceea ce priveste crearea unei tinute. Iata cateva sfaturi si trucuri care iti pot fi de mare folos in realizarea unui outfit perfect.

1. Evita accesoriile in exces

Mult nu inseamna intotdeauna bine. Incearca sa nu iti incarci tinuta cu foarte multe accesorii. Daca ai rochie simpla si vrei sa ii dai mai multa culoare sau extravaganta este de ajuns sa porti un colier tridimensional, fara alte accesorii precum bratari, inele sau cercei lungi.

2. Ai grija la materialele hainelor

Calitatea si frumusetea hainelor sunt oferite si de materialul din care sunt confectionate. Daca o ai o fusta, de exemplu, dintr-un material rigid acesta te va incomoda la mers. Un material prea subtire va face cute sau se va sifona rapid. Cele mai bune tesaturi pentru haine sunt cele din lana, bumbac sau bumbac in amestec cu matase.

3. Ai grija la proportii

Hainele tale pot fi asortate corect din punct de vedere cromatic, insa poti sa ai un esec vestimentar daca nu esti atenta si la proportii, mai ales la hainele lungi peste cele scurte. Poarta, de exemplu, o fusta creion cu o tunica scurta sau pereche de pantaloni skinny cu o jacheta lunga.

4. Investeste in tesaturi de calitate

Proverbul "Obrazul subtire cu cheltuiala se tine" este perfect in ceea ce priveste calitatea tesaturilor. Decat sa iti cumperi o haina ieftina, dintr-un material prost, mai bine investesti in haine mai scumpe. Acestea vor fi intr-adevar mai putine, insa de calitate. Hainele din materiale de calitate te vor tine mai mult, nu isi vor schimba forma si nici culoarea.

5. Poarta haine in care te simti bine

Nu toate persoanele atractive au un simt estetic foarte bine dezvoltat, insa ele recupereaza prin atitudinea lor. Poti imbraca o rochie banala, insa sa radiezi prin siguranta de sine pe care o afisezi. Incearca sa nu porti haine in care nu te simti confortabil. Alege piese vestimentare sic, insa care sa se preteze stilului tau.




Sursa foto: laurenconrad.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare