Pentru ea

#vedete la hollywood #trucuri de infrumusetare #sfaturi de frumusete

5 trucuri de frumusete de la Hollywood pe care sa le incerci chiar acum

Frumusetea nu cere sacrificii majore, asa cum s-a tot vehiculat in industria de profil, insa presupune ca reprezentantele sexului feminin sa experimenteze in permanenta trucuri noi in materie de coafura, machiaj si vestimentatie pentru a-si imbunatati imaginea de la un sezon la altul.

Inspiratia adevarata vine intotdeauna din cercuri inalte, asa ca look-ul tau ar putea primi un imbold pozitiv daca ai in vedere cele mai noi trucuri de frumusete de la Hollywood:

 

1. Straluceste natural ca Rihanna


Obtinerea unui ten stralucitor si fresh ca al Rihannei presupune sa renunti la pudrele mate care iti incarca tenul, iti sufoca porii si iti dau un aspect plictisitor.

Indrazneste sa folosesti produse care sunt special concepute pentru iluminare si luciu discret, fara sa-ti fie teama ca sebumul va iesi cu siguranta la suprafata. Esteticianul celebritatilor, Renee Rouleau, te invita sa folosesti servetele speciale care absorb uleiul de pe chip.

Un pont interesant este acela ca tipul de hartie foarte subtire folosita pentru acoperirea capacului de closet in toaletele publice functioneaza la fel de produsele scumpe de acest tip.

Foto: ivastic.com


2. Intreaba-ti tenul cum sa te vopsesti


Cea mai usoara modalitate prin care sa-ti dai seama ce culoare a parului este potrivita pentru tenul tau este sa te gandesti daca o anumita nuanta te determina sa te machiezi mai strident pentru a-ti pune in valoare trasaturile.

Cele care iti dau un aspect sters, deci simti nevoia sa compensezi prin farduri , sunt alegerile cele mai nepotrivite.

Foto: ivastic.com

 

3. Imbunatateste-ti fondul de ten


Sezonul acesta se poarta chipul cat mai natural, asa ca incearca sa obtii o imagine curata si luminoasa ca a Selenei Gomez adaugand un strop de aloe in fondul de ten.



Foto: ivastic.com

 

4. Afiseaza un coc chic


Cea mai usoara si lipsita de efort metoda pentru a-ti face singura un coc chic este purtarea unei mese, mai ales atunci cand parul tau nu este in cea mai buna forma. Hair stilistul Evei Longoria, Ken Paves, iti recomanda cu caldura stilul, mai ales ca se poarta “la case mai mari”:

Foto: ivastic.com
 

5. Camufleaza-ti rapid radacinile


Pudrele de par special concepute pentru a masca rapid radacinile crescute ale parului vopsit sunt extrem de utile cand vrei sa camuflezi diferentele de nuanta.

O simpla aplicare isi va face treaba ireprosabil, absorbind totodata excesul de sebum al scalpului.

Foto: ivastic.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare