Pentru ea

#stil feminin # haine de vara #sacouri de vara #sacouri #sacou vara

5 tipuri de sacouri de vara

Chiar daca vara promite temperaturi de peste 30 de grade, mai sunt si zile racoroase in acest anotimp, iar piesa vestimentara perfecta pentru vremea mohorata de vara sunt sacourile. Vara aceasta se poarta sacourile viu colorate, din materiale usoare si vaporoase, cu maneci trei sferturi indoite sau cu maneci scurte. Orice tip ai alege, acestea nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta vara aceasta. Iata cateva tipuri de sacouri in tendintele verii 2013 si cum le poti purta:


1. Sacoul pana in talie, cu taieturi ascutite

Pentru o tinuta de zi eleganta, poti opta pentru un sacou rosu, cu taieturi ascutite fine, pe care il poti combina cu o pereche de pantaloni albi, skinny, asta in cazul in care nu ploua si este doar racoare.

Iti poti completa tinuta cu o pereche de pantofi rosii, cu toc inalt si un maiou nude din satin, accesorizat cu pietricele pretioase.


2. Sacoul alb, drept

Sacoul alb este piesa vestimentara vedeta a acestei veri. Il poti purta la aproape orice tip de tinuta. Daca vrei sa transformi o tinuta banala intr-una mai eleganta, poti sa optezi pentru un sacou alb, din bumbac, cu o croiala dreapta.

Iti poti crea o tinuta de zi incantatoare, cu care sa atragi toate privirile combinand un sacou alb, drept, cu o pereche de pantaloni scurti din piele si o camasa alba, usor transparenta, de matase.

La aceasta tinuta poti alege o geanta tridimensionala si o pereche de pantofi nude.


3. Sacoul scurt

Daca esti invitata la o petrecere, insa vremea nu tine cu tine, poti asorta o rochie eleganta, din dantela cu un sacou scurt, coral, si o pereche de botine de vara, in aceeasi nuanta.


4. Sacoul verde, cambrat

Daca vrei sa iti creezi un outfit extravagant chiar si intr-o zi ploioasa de vara, alege un sacou verde regal, o nuanta in mare voga vara aceasta, si o pereche de jeansi simpli. Iti poti completa tinuta cu o pereche de pantofi decupati, de piele intoarsa si un maiou simplu, alb.


5. Sacoul nude

Un alt sacou de vara, care merge cu aproape orice tinuta este cel nude. Il poti asorta atat la o vestimentatie eleganta, cat si la una de zi, mai lejera. Sacoul nude este extrem de versatil si merge combinat cu o gama variata de culori.



Sursa foto: aliexpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare