Pentru ea

#stil feminin #pantaloni #tendinte toamna #pantaloni in tendinte

5 tipuri de pantaloni in tendinte toamna aceasta

Pantalonii raman unul dintre cele mai populare accesorii in acest sezon, mai ales in anotimpul rece. Totusi, nu neglija cele mai noi tendinte in materie de pantaloni daca vrei sa fii sic in aceasta toamna. Iata cateva modele surprinzatoare pe care trebuie sa le ai in acest sezon:


1. Pantalonii army

Toamna aceasta stilul feminin se afla la mica distanta de cel masculin, deoarece multe elemente barbatesti au fost imprumutate de designeri pentru a pune in valoare femeia independenta si puternica a secolului 21.

Asadar, stilul militaresc care impune respect si denota feminitate in acelasi timp este foarte popular in acest sezon. Pantalonii army reprezinta astfel unul dintre obiectele vestimentare cheie toamna aceasta.


2. Pantalonii din piele

Pantalonii din piele sunt o alta piesa vestimentara indispensabila fashionistelor in acest sezon rece. Acestia sunt foarte versatili, iar cu ajutorul lor poti crea tinute diverse, perfecte pentru orice tip de eveniment.


3. Pantalonii cu accente metalice

Toamna aceasta trebuie sa fii sclipitoare si sa iesi din anonimat. Asadar nu rata nici tu cel mai nou si indraznet trend in materie de pantaloni: accentele metalice aurii sau argintii. Acestia sunt perfecti pentru o iesire de seara alaturi de prieteni sau in club.


4. Pantalonii scotieni

Stilul scotian, cu carouri si accente dramatice de rosu, este in mare voga toamna aceasta. Alege si tu pantalonii in stil scotian, care sunt ideali atat pentru o tinuta casual, cat si pentru una office, mai conservatoare, insa de efect.


5. Pantalonii grunge

Stilul grunge este foarte popular in aceasta toamna. Acesta se adreseaza femeilor indraznete, mereu in cautarea unor tinute unice si pline de originalitate. Pantalonii grunge sunt usor inediti, insa spectaculosi. Se caracterizeaza prin culori inchise, turul lasat pana aproape de genunchi si foarte stransi in zone gleznei. Se preteaza oricarui tip de silueta si fac echipa perfecta cu cardiganele groase sau cu jachetele din piele, stil moto.



Sursa foto: justaskb.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare