Pentru ea

#hainelid.ro #stil feminin #tinute de vara

5 tinute sexy de vara cu care sa faci furori in vacanta

Vara s-a instalat deja cu soarele ei arzator, iar pielea bronzata abia asteapta sa fie descoperita prin haine provocatoare si de calitate. Tu ti-ai innoit garderoba pentru sezonul estival? Afla care sunt articolele care nu trebuie sa-ti lipseasca din bagaj in vacanta de vara!

Vrei sa fii incredibil de sexy si sa arati perfect in cele mai frumoase haine in trend? Atunci trebuie sa dai un tur virtual pe Hainelid.ro si sa iti alegi de acolo cele mai varatice tinute care te vor scoate din anonimat in aceasta vara. Iata cateva piese vestimentare pe care nu trebuie sa le ratezi!

1. Un body decoltat

Orice femeie sexy trebuie sa aiba in dulap un body care sa-i puna in evidenta bustul generos si decolteul frumos bronzat. De aceea, un body Tiger este alegerea perfecta pentru serile de club. In plus, imprimeul sau jucaus nu ignora nici latura ta puerila, iar asta inseamna ca este imposibil sa treci neobservata si sa nu atragi toate privirile asupra ta atunci cand il porti!

2. O pereche de colanti grunge

Stilul grunge si cel punk sunt in trend de ceva vreme si par sa se mentina in topul preferintelor femeilor si in aceasta vara. Cei mai potriviti pantaloni pentru o astfel de tinuta raman colantii, care ne genereaza o nostalgie puternica vis-a-vis de moda anilor '80.

Cumpara-ti o pereche de colanti taiati negri la cel mai bun pret si accesorizeaza-i fie cu o pereche de botine peeptoe de vara, fie cu o pereche de tenisi comozi.

3. Fusta inflorata

Pur si simplu, nu poti lasa vara sa treaca pe langa tine fara sa porti imprimeuri florale. Poti renunta la rochitele bunicii cu volanase si le poti inlocui cu o fusta cu flori mulata, pana sub genunchi.

Fustele creion nu se vor demoda niciodata, tocmai pentru ca pun in valoare o silueta perfecta, care este cu siguranta si accesoriul tau preferat in aceasta vara. Indrazneste sa porti aceasta fusta cu o pereche de stiletto colorati si vei arata extrem de sexy!

4. O rochie in culori delicate

Ce culori sunt mai feminine decat nuantele de roz, lila si chiar mov? Delicatetea nuantelor pale in contrast cu forta pe care o emana violetul si indigoul arata perfect pe orice femeie.

Incearca rochia Duo Pink de la Hainelid.ro si vei simti toate privirile indreptate asupra ta. Croiala acestei rochii este extrem de provocatoare, iar nuanta de mov roial arata splendid pe langa cea de roz prafuit. Centura aurie scoate si mai mult in evidenta acest contrast si iti marcheaza perfect talia de viespe.

5. O rochie cu animal print

Animal printul ramane in tendinte si in aceasta vara. Alege-ti varianta care ti se potriveste si cumpara-ti o rochie sexy cu un astfel de imprimeu. Noua ne-a atras atentia rochia White Zebra, care beneficiaza atat de o croiala spectaculoasa pentru partea superioara, cat si de minunata combinatie de nonculori alb - negru, care nu a iesit niciodata din trend de la Coco Chanel incoace.

O poti purta cu o pereche de stiletto rosii sau cu o pereche de sandale delicate cu barete subtiri si toc inalt. Nu uita sa porti cel mai de pret accesoriu al oricarui anotimp: zambetul!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare