Pentru ea

#moda 2013 #accente metalice #tinute metalice #tinute sclipitoare

5 tinute metalice in tendintele verii 2013

Vrei sa fii mereu in centrul atentiei si sa atragi privirile tuturor? Atunci vara aceasta din garderoba ta nu trebuie sa lipseasca piesele vestimentare cu accente metalice, sclipitoare. Cu ajutorul lor iti poti crea tinute de vis, pline de sarm si senzualitate. Iata cateva tinute metalice in tendintele verii 2013:

1. Tinuta metalica glamour


Daca te pregatesti sa iesi cu prietenii in club, iti poti crea o tinuta glamour dintr-o pereche de pantaloni scurti cu talie inalta, aurii, si o bustiera neagra care sa iti puna in evidenta formele. Iti poti completa tinuta cu o pereche de pantofi stiletto, cu nude, cu accente metalice aurii si un plic alb cu tinte.

2. Tinuta cu metalica de seara


Auriul este una dintre culorile vedeta ale acestei veri, asa ca nu ezita sa porti aceasta nuanta ori de cate ori ai ocazia. Auriul este o culoare pretentioasa si plina de senzualitate, recomandata in special pentru tinutele de seara. Pentru o petrecere cu prietenii poti imbraca o rochie aurie, cu spatele gol, prinsa lejer in talie cu un cordon negru.

3. Tinute metalice plina de senzualitate


Daca esti o fire indrazneata si iti place in acelasi timp si eleganta, poti alege pentru o seara speciala o rochie plina de senzualitate, cu imprimeuri metalice aurii, usor transparenta. Cu aceasta tinuta vei emana mister, dar si rafinament.

4. Accente metalice pentru o fire rebela


Accentele metalice sunt ideale nu doar pentru persoanele dornice de rafinament si eleganta, ci si pentru firele rebele si nonconformiste. Combina o pereche de tenisi cu tinte aurii cu o niste pantaloni scurti, lejeri, usor largi, si cu un tricou simplu, vaporos.

5. Tinuta metalica de zi


In cazul in care nu este adepta tinutelor foarte sclipitoare, iti poti crea o vestimentatie cu accente metalice mult mai soft. Combina o pereche de jeansi simpli, cu un maiou fin de matase. Accesorizeaza-ti tinuta cu o geanta de dimensiune medie, cu accente metalice argintii, o pereche de botine de vara si cercei lungi, in stil gotic. Aceasta tinuta va atrage cu siguranta toate privirile.



Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare