Pentru ea

#rochii vara #tinute vara #moda vara 2013 #tinute animal print

5 tinute de vacanta in tendintele verii 2013

Sezonul concediilor se apropie, iar temperaturile ridicate te-au luat prin surprindere chiar din luna mai, asa ca anul acesta cu siguranta vei avea parte de un sejur incantator in ceea ce priveste vremea. Tot ceea ce iti mai ramane insa de facut este sa iti alegi si o garderoba pe masura, care sa fie confortabila, dar si in tendintele verii 2013. Iata cateva tinute pe care trebuie sa le iei cu tine in aceasta vara pentru a fi chic chiar si in vacanta:


1Rochiile cu imprimeuri florale

Primele obiecte vestimentare pe care trebuie sa le ai in valiza ta sunt rochiile vaporoase cu imprimeuri florale, foarte in voga anul acesta. Pe langa faptul ca sunt comode si foarte versatile si le poti purtat atat la plaja, cat si la plimbare, sunt si foarte chic. Iti vor da un aer adolescentin.


2 Bluzele de in si pantalonii scurti

Bluzele lejere in culori deschise, care sa te fereasca de caldura te vor ajuta sa iti creezi de asemenea un outfit in tendinte. Le poti combina cu o pereche de pantaloni scurti din denim si o pereche de sandale joase pentru o tinuta care merge perfect pentru o iesire alaturi de prieteni.


3Rochiile viu colorate

Rochiile de matase, finute si in culori puternice precum albastru, galben sau portocaliu iti vor scoate in evidenta bronzul, asa ca nu uita sa iti achizitionezi si o astfel de tinuta pentru vacanta 2013.


4 Salopetele cu imprimeuri

Daca esti o fire petrecareata, nu uita si de o tinuta pentru o seara in club. Anul acesta revin in tendinte salopetele, cu diverse imprimeuri sau in culori puternice. Iti poti completa tinuta cu o pereche de sandale cu toc inalt sau cu platforma si o poseta micuta, tip plic.


5 Bluzele cu animal print

Pentru o tinuta de seara trebuie sa ai in vedere si cateva obiecte vestimentare mai elegante, mai ales daca iti petreci vacanta alaturi de partener si ai parte de o surpriza, precum o cina romantica. O tinuta ideala pentru o astfel de iesire este formata dintr-o bluza larga, usor transparenta, cu animal print, care este la mare cautare vara aceasta, si o pereche de pantoloni scurti, negri, eleganti, pe care sa-i accesorizezi cu o curea subtire, aurie.



Sursa foto: store.shoppingsalesqueen.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare