Pentru ea

#tinute birou #tinute office #costume deux-piece

5 tinute chic deux-piece pentru birou

Pana si cele mai putin riguroase locuri de munca te obliga sa adopti din cand in cand clasicul costum deux-piece pentru birou, in special odata cu instalarea racorosului anotimp toamna. Din fericire, aceasta piesa aparent sobra si plictisitoare te poate ajuta sa creezi tinute chic si moderne, cu care sa surprinzi superiorii si subalternii deopotriva.

De la croieli clasice in culori indraznete, pana la modele cu adevarat avangardiste, creatorii de moda iti propun o serie intreaga de costume deux-piece pentru tinutele tale la birou. O femeie de cariera are nevoie de o imagine pe masura, deci nu te sfii sa iti asumi mici riscuri si in vestimentatie!


1. Costumul deux-piece cu pantaloni lungi


Imagineaza-ti un costum barbatesc clasic cu pantaloni la dunga si sacou standard, transformat pe alocuri pentru a se potrivi unei siluete feminine: material din satin, umeri usor bufanti ai sacoului, pantaloni marcati in lateralele picioarelor si un decupaj chic in dreptul bazinului. Griul sobolan este o nuanta foarte populara sezonul acesta, iar in contextul dat, nicio alta culoare nu s-a potrivi la fel de bine.



Foto: my-wardrobe.com


2. Costumul deux-piece cu jacheta scurta


Stilul vintage isi pune inca o data amprenta asupra pieselor vestimentare de baza din garderoba. Designerii promoveaza intens costumul deux-piece cu jacheta scurta si fusta creion lunga, care depaseste linia genunchilor. Buzunarele frontale sunt si ele un accent chic si in voga.



Foto: jcrew.com


3. Costumul deux-piece cu imprimeu in dungi


Imprimeul in dungi ramane in tendinte si este foarte recomandat pentru designerul costumelor deux-piece pentru birou in sezonul toamna-iarna 2012. Combinatia marinareasca alb-bleumarin accentueaza aerul modern si actual al unei astfel de tinute.



Foto: refinery29.com


4. Costumul deux-piece cu pantaloni scurti


In prima parte a toamnei, cand temperaturile sunt inca suficient de pretenoase, indrazneste sa porti un costum deux-piece cu pantaloni scurti, model intens promovat de creatorii de moda in acest sezon.



Foto: asos.com


5. Costumul deux-piece cu fusta evazata


In fine, o alta varianta mai senzuala si moderna a costumului deux-piece pentru toamna 2012 este cel cu fusta evazata si sacou clasic, cu nasturi dispusi in stil militaresc. Turcoazul inchis va fi foarte popular in aceasta toamna, asa ca nu il ocoli sub nicio forma la cumparaturi.



Foto: matchesfashion.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare