Pentru ea

#machiaj #cosmetica #tendinte machiaj

5 tendinte in machiaj pentru iarna aceasta

Pe langa numeroasele piese vestimentare noi pe care trebuie sa le ai in acest sezon pentru a fi in tendinte, iarna aceasta trebuie sa faci mari schimbari si in privinta machiajului. In acest sezon rece, machiajul devine mult mai accesibil si usor de realizat. Acesta merge de la linia eleganta la cea casual. Astfel ca machiajul in aceasta iarna este seducator, insa foarte simplu si se adapteaza foarte multor stiluri. Iata cateva dintre cele mai noi tendinte in machiaj:


1. Smokey eyes

Machiajul smokey eyes continua sa fie in tendinte si in acest sezon rece. Acesta se preteaza perfect noilor tendinte, in care se promoveaza un look ravasit, insa foarte elegant. Smokye eyes este prezent in mai toate colectiile marilor designeri, iar promovarea sa intensa vine tocmai din faptul ca este un machiaj surprinzator, care scoate in evidenta trasaturile, dar pune in lumina si persoanalitatea unei femei puternice.

Iarna aceasta, machiajul smokye eyes propune si cateva elemente noi, precum culorile vibrante, metalice sau fosforecente.


2. Tenul portelanat

Tenul perfect, care scoate in evidenta privirea intensa, este una dintre cele mai populare tendinte in aceasta iarna. Asadar, achizitioneaza fonduri de ten mate, care sa te ajute sa creezi un efect de portelan pe chipul tau.


3. Nude-ul

Rujurile nude sunt si ele in mare voga iarna aceasta, deoarece se potrivesc de minune cu machiajul smokye eyes. Culorile aprinse, precum rosu sau coral le pastram deocamdata pentru urmatorul sezon cald.


4. Machiajul stralucitor

Pentru ca una dintre principalele caracteristici ale machajului in aceasta iarna este sa scoata in evidenta trasaturile, din peisaj nu lipsesc nici accentele stralucitoare. Acestea le poti utiliza pentru a scoate in evidenta anumite parti ale fetei tale, precum pometii sau ochii.


5. Machiajul Cat eye

O alta tendinta foarte populara in sezonul rece va fi si machiajul cat eyes. Asadar, iarna aceasta se pune mai intai accentul pe privire, care trebuie sa fie cat mai seducatoare.



Sursa foto: eyeshadowlipstick.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare