Pentru ea

#stil #haine #tendinte primavara 2012 #tendinte 2012 # haine primavara

5 tendinte ale primaverii 2012 pe care abia astepti sa le incerci

In spatele straturilor groase de haine care te apara iarna de frig, se ascunde nerabdarea de a reveni la tinutele lejere, colorate si seducatoare pe care le porti la inceputul fiecarui sezon calduros. Cu toate ca gerul pare sa se fi instalat vreme indelungata pe meleagurile noastre, niciodata nu este prea devreme pentru a-ti pregati garderoba de intampinarea cu stil a soarelui bland. Iata 5 tendinte ale primaverii pe care abia astepti sa le incerci cu siguranta.

Nuantele fermecatoare, feminitatea si croielile inedite iti vor incanta simtul estetic. Tendintele primaverii sunt mai dulci ca niciodata, promoveaza confortul sporit si libertatea in exprimare, prin intermediul tinutei si dincolo de ea.

1. Culoarea mandarinelor

Culoarea anului 2012 va fi, fara doar si poate, pigmentul seducator al mandarinelor. Aceasta nuanta de portocaliu va fi in voga pentru orice piesa din garderoba ta, de la rochii si fuste vaporoase pana la cele mai chic accesorii de primavara. Vrei sa dai pantalonilor un plus de farmec in tinuta? Alege-i in aceasta varianta cromatica si vei obtine un look cat se poate de actual.

2. Feminitatea

Anotimpul ghioceilor vine cu o propunere de baza din partea creatorilor de moda: cat mai multa feminitate exprimata prin vestimentatie , cu ajutorul materialelor fine (in special dantela). Lasa zeita frumusetii din interior sa iasa la suprafata si bucura-te de o imagine seducatoare, cum numai o silueta feminina o poate emana.



Foto: refinery29.com

3. Nuantele pastel

Nuantele pastel vor fi si ele deosebit de populare in aceasta primavara, cu atat mai mult daca le porti in "blocuri de culori". Materialele fluide, specifice sezonului cald, vor arata minunat daca le porti dupa regula cromaticii "pe bucati": un top ornaj-mov, pantaloni galben-pal si sandale rosu coral, de pilda.

4. Talia joasa

Primavara 2012 vine cu o noutate absoluta pentru tinutele tale: rochia cu talie joasa, care confera un plus de lungime trunchiului si a reusit sa cucereasca preferintele multor designeri in acest an.



Foto: refinery29.com

5. Nuantele neutre

Extrem de apreciate si anul trecut, nuantele neutre domina in forta colectiile creatorilor de moda pentru primavara anului 2012. Pregateste-te sa iti alegi piese vestimentare in aceasta nota cromatica, extrem de potrivite pentru birou sau ocaziile speciale din timpul serii.

Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului